JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Szabadidős programok2022-05-03T13:43:19+02:00

Felnőtteknek, kamaszoknak és kisgyermekeknek egyaránt kínálunk szabadidős elfoglaltságokat a rendezvényen, a művészeti-kreatív foglalkozásoktól az ügyességet kívánó játékokon át az önismereti feladatokig!
A felnőtteknek és a kamaszoknak szóló programok főleg a benti részen, a kisgyermekes programok a szabadtéri részen lesznek megtalálhatók.

Videó a szabadidős programokról

NapMűhely kézműves sarok

Várunk egész nap!

Próbáld ki magad különféle kézműves technikákban, készítsd el egyedi ajándékod! A nap során különféle foglalkozások várnak, például selyemképfestés, gyapjúkép-készítés, agyagozás, csipkeverés. Szeretettel várunk minden alkotni vágyót!

Önismereti utca

Várunk egész nap!

„Gnothi seauton”, vagyis „Ismerd meg önmagad!” – szólt a híres felirat a delphoi jósda bejárata felett. Az önismereti sarok – a híres felirat szellemében – a felnőtteket és a kamaszokat hívja egy különleges „belső utazásra”.

Zsonglőrsátor

Várunk egész nap!

A sátorban szabadon kölcsönözhető és kipróbálható számos zsonglőreszköz: virágbot, diabolo, labdák, buzogányok, meteor/poi, kontaktlabda, tányérforgatás. Az oktatók segítenek a trükkök tanulásában és az alapok elsajátításában.

Környezetvédelmi sátor

Várunk egész nap!

Készíts saját parfümöt, ültess fűszereket, tudd meg, hogyan komposztálhatsz beltérben is, használd újra a csomagolóanyagokat! Kerülj beljebb, kerülj összhangba a természettel!

Festősarok

Várunk egész nap!

A festősarokban az idén is az alkotásé a főszerep. „Legyél Te is művész!” – a kisebbeket és a nagyobbakat is szeretettel várjuk festeni!

Társasjátéksarok

Várunk egész nap!

Már az ókorban is felismerték, hogy a játék kulcsfontosságú szerepet tölt be az ember eletében és számos lehetőséget ad arra, hogy egy közös élményen keresztül jobban megismerjük társainkat és önmagunkat.

Tintaló Társulás – Tintaló Cirkusz

Várunk egész nap!

A Tintaló Cirkusz egy szokatlanul kicsi cirkusz, ahol 20-25 gyermek számára van férőhely.
És csak gyerekek számára! Ide bizony a szülők nem léphetnek be! 

Impró- és mutatványos sátor

Minden órában más meglepetés!.

Játék, kaland, móka és meglepetés vár az Impro- és bohóc-sátornál, közvetlenül a zsonglőrsátor mellett. Minden órában más-más mulatság, az óriás-buboréktól a lufihajtogatásig, bohócműsorral és improvizációs játékokkal fűszerezve a Fesztivál amúgy is eseménydús napját.
Részletes programért kattints!

Katáng együttes

13:00 - Gyermekszínpad

Mesebeli utazásra hív a Katáng zenekar minden útrakész gyereket és felnőttet! Tartsatok velünk a varázslatos Héterdőbe, ahol a megzenésített versekből szőtt történet során különleges teremtményekkel találkozhattok! Közben megismerkedhettek sajátos, mesevilágot idéző zenénk hangszereivel: a kelta hárfával, az ír furulyákkal, a portugál cincóval, síppal, dobbal, nádi hegedűvel…

Párkányi Kolos bűvész

Az első és idáig egyetlen magyar bűvész, aki a Fool Us amerikai TV show-ban 2022-ben elhozta a trófeát!

14:30 - Nagyszínpad

Go to Top