JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Szabadidős programok2022-05-03T13:43:19+02:00

Felnőtteknek, kamaszoknak és kisgyermekeknek egyaránt kínálunk szabadidős elfoglaltságokat a rendezvényen, a művészeti-kreatív foglalkozásoktól az ügyességet kívánó játékokon át az önismereti feladatokig!
A felnőtteknek és a kamaszoknak szóló programok főleg a benti részen, a kisgyermekes programok a szabadtéri részen lesznek megtalálhatók.

Videó a szabadidős programokról

NapMűhely kézműves sarok

Várunk egész nap!

Próbáld ki magad különféle kézműves technikákban, készítsd el egyedi ajándékod! A nap során különféle foglalkozások várnak, például selyemképfestés, gyapjúkép-készítés, agyagozás, csipkeverés. Szeretettel várunk minden alkotni vágyót!

Önismereti utca

Várunk egész nap!

„Gnothi seauton”, vagyis „Ismerd meg önmagad!” – szólt a híres felirat a delphoi jósda bejárata felett. Az önismereti sarok – a híres felirat szellemében – a felnőtteket és a kamaszokat hívja egy különleges „belső utazásra”.

Zsonglőrsátor

Várunk egész nap!

A sátorban szabadon kölcsönözhető és kipróbálható számos zsonglőreszköz: virágbot, diabolo, labdák, buzogányok, meteor/poi, kontaktlabda, tányérforgatás. Az oktatók segítenek a trükkök tanulásában és az alapok elsajátításában.

Környezetvédelmi sátor

Várunk egész nap!

Készíts saját parfümöt, ültess fűszereket, tudd meg, hogyan komposztálhatsz beltérben is, használd újra a csomagolóanyagokat! Kerülj beljebb, kerülj összhangba a természettel!

Festősarok

Várunk egész nap!

A festősarokban az idén is az alkotásé a főszerep. „Legyél Te is művész!” – a kisebbeket és a nagyobbakat is szeretettel várjuk festeni!

Társasjátéksarok

Várunk egész nap!

Már az ókorban is felismerték, hogy a játék kulcsfontosságú szerepet tölt be az ember eletében és számos lehetőséget ad arra, hogy egy közös élményen keresztül jobban megismerjük társainkat és önmagunkat.

Kőhalmi Ferenc interaktív bűvészműsora – Varázslat és móka

10:30 - Gyermekszínpad

Tizenéves koromtól foglalkoztat ez a gyönyörű mesterség. A Rodolfo dobozokkal kezdtem, majd nagyszerű tanáraim segítettek elsajátítani a bűvészet legkomolyabb fortélyait. Időközben óvodapedagógia szakon szereztem diplomát, és jónéhány évet óvóbácsiként is dolgoztam. A gyerekektől megtanultam gyermeknek maradni!...

Impró- és mutatványos sátor

Minden órában más meglepetés!.

Játék, kaland, móka és meglepetés vár az Impro- és bohóc-sátornál, közvetlenül a zsonglőrsátor mellett. Minden órában más-más mulatság, az óriás-buboréktól a lufihajtogatásig, bohócműsorral és improvizációs játékokkal fűszerezve a Fesztivál amúgy is eseménydús napját.
Részletes programért kattints!

Katáng együttes: A Héterdő csodái

14:00 - Gyermekszínpad

Mesebeli utazásra hív a Katáng zenekar minden útrakész gyereket és felnőttet! Tartsatok velünk a varázslatos Héterdőbe, ahol a megzenésített versekből szőtt történet során különleges teremtményekkel találkozhattok! Közben megismerkedhettek sajátos, mesevilágot idéző zenénk hangszereivel: a kelta hárfával, az ír furulyákkal, a portugál cincóval, síppal, dobbal, nádi hegedűvel…

Kuttyomfitty társulat

11:30 - Gyermekszínpad

A Kuttyomfitty Társulat fő profilját a gyermekeknek készített műsoraink adják, bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezen műsorokat az idősebb korosztály is nagyon kedveli.

FRISSÜLJ FEL! – vegán italkészítés Szikra Dávid nyersvegán séffel

10:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Szikra Dávid nyersvegán séftől sajátíthatod el a vegán italkészítés alapjait. Ellesheted lépésről lépésre a ZÖLDTURMIX, MANGÓ SMOOTHIE, MANDULATEJ, MÁKTEJ és THAI CURRYS NYERS LEVES fortélyait.

FŐZŐSHOW Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfjével

15:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatod el a vegán konyhaművészet alapjait! Ellesheted lépésről lépésre a PAD THAI- ázsiai rizstészta, SZEJTÁN ALAPRECEPT, GYROS HÁZI GYROS-FŰSZERREL fortélyait.
Go to Top