Szabadidős programok

Szabadidős programok2020-05-14T15:01:54+02:00

Online fesztiválunk ezúttal nem tartalmaz szabadidős programokat, de aki még nem járt nálunk, alább csemegézhet a szabadtér szokásos kínálatából.
Reméljük, jövőre ismét felállíthatjuk sátrainkat és fogadhatjuk Önöket!

Videó a szabadidős programokról

NapMűhely kézműves foglalkozások

Szeretettel várunk sátrunkban minden alkotni vágyó gyermeket és felnőttet! Próbáld ki magad különféle kézműves technikákban, készítsd el egyedi ajándékod! „NapMűhely – ahol az alkotás öröme kézzelfoghatóvá válik”

Gyermek meseösvény

A meseösvény a Napfényes Fesztivál gyerekprogramjai közül az egyik legnépszerűbb. A kicsik és iskolások évente több százan keresik fel és járják végig, nem véletlenül! Minden évben egy-egy meséhez kapcsolódnak az ösvény egyes állomásain lévő játékok és kézműves tevékenységek. Kalandra fel!

Önismereti utca

„Gnothi seauton”, vagyis „Ismerd meg önmagad!” – szólt a híres felirat a delphoi jósda bejárata felett. Az Önismereti utca – a híres felirat szellemében – a felnőtteket és a kamaszokat hívja egy különleges „belső utazásra”.

A Magyar Zsonglőr Egyesület játszóháza

A játszóházban szabadon kölcsönözhető és kipróbálható számos zsonglőreszköz: virágbot, diabolo, labdák, buzogányok, meteor/poi, kontaktlabda, tányérforgatás. Az oktatók segítenek a trükkök tanulásában, az alapok elsajátításában.

Környezetvédelmi sátor

Ismerkedj meg a természet gyógyító hatásaival és felfedezd fel, milyen változatos ajándékokat és kincseket rejt még a közvetlen környezetünk is. Kerülj beljebb, kerülj összhangba a természettel!

Zenesátor

A Zenesátor ars poeticája a kedvcsinálás - hogy ráébresszük a hozzánk látogató gyerekeket és felnőtteket, hogy zenélni mindenki tud; hogy zenélni jó és élvezetes, s csupán arra van szükség, hogy bátran nekifogjunk!

Hagyományok sátra

A Hagyományok sátrában évről-évre örömmel várjuk a Napfényes Fesztivál gyermek és felnőtt látogatóit, mindazokat, akik néphagyományaink, népünk értékei felé érdeklődnek, és kreatív, sokszínű módon szeretnének azokkal találkozni.

Festősátor

A Napfényes Fesztivál festősátrában az idén is az alkotásé a főszerep. „Legyél Te is művész!” – a kisebbeket és a nagyobbakat is szeretettel várjuk festeni.

Társasjátéksátor

Már az ókorban is felismerték, hogy a játék kulcsfontosságú szerepet tölt be az ember eletében és számos lehetőséget ad arra, hogy egy közös élményen keresztül jobban megismerjük társainkat és önmagunkat.

Gyermekkuckó, pelenkázó

Korábbi évekhez hasonlóan idén is várjuk a kisgyermekeket (4-7 éves korig) és a kisgyermekes családokat a Gyerekkuckóba.

Imprósátor

A nap folyamán többször lehetőség nyílik közös játékra kis csoportban az improvizációs technikák segítségével. A felszabadult tréning során megismerkedhetsz az improvizáció három alapértékével: egymásra figyelés – elfogadás – jelenlét.

Akadálypálya

Tedd próbára magad – kreatív kikapcsolódás egy olyan pályán, ahol az ügyesség, a koordinációs és koncentrációs képesség, az egyensúlyérzék, az erő és az helyzetfelismerés egyaránt próbára lesz téve!

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü