JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Szabadidős programok2022-05-03T13:43:19+02:00

Felnőtteknek, kamaszoknak és kisgyermekeknek egyaránt kínálunk szabadidős elfoglaltságokat a rendezvényen, a művészeti-kreatív foglalkozásoktól az ügyességet kívánó játékokon át az önismereti feladatokig!
A felnőtteknek és a kamaszoknak szóló programok főleg a benti részen, a kisgyermekes programok a szabadtéri részen lesznek megtalálhatók.

Videó a szabadidős programokról

NapMűhely kézműves sarok

Várunk egész nap!

Próbáld ki magad különféle kézműves technikákban, készítsd el egyedi ajándékod! A nap során különféle foglalkozások várnak, például selyemképfestés, kalligráfia, gyapjúkép-készítés, szappankőfaragás. Szeretettel várunk minden alkotni vágyót!

Önismereti sarok

Várunk egész nap!

„Gnothi seauton”, vagyis „Ismerd meg önmagad!” – szólt a híres felirat a delphoi jósda bejárata felett. Az önismereti sarok – a híres felirat szellemében – a felnőtteket és a kamaszokat hívja egy különleges „belső utazásra”.

Zsonglőrsátor

Várunk egész nap!

A sátorban szabadon kölcsönözhető és kipróbálható számos zsonglőreszköz: virágbot, diabolo, labdák, buzogányok, meteor/poi, kontaktlabda, tányérforgatás. Az oktatók segítenek a trükkök tanulásában és az alapok elsajátításában.

Festősarok

Várunk egész nap!

A festősarokban az idén is az alkotásé a főszerep. „Legyél Te is művész!” – a kisebbeket és a nagyobbakat is szeretettel várjuk festeni!

Környezetvédelmi sátor

Várunk egész nap!

Készíts saját parfümöt, ültess fűszereket, tudd meg, hogyan komposztálhatsz beltérben is, használd újra a csomagolóanyagokat! Kerülj beljebb, kerülj összhangba a természettel!

Társasjátéksarok

Várunk egész nap!

Már az ókorban is felismerték, hogy a játék kulcsfontosságú szerepet tölt be az ember eletében és számos lehetőséget ad arra, hogy egy közös élményen keresztül jobban megismerjük társainkat és önmagunkat.

Imprósarok

Várunk egész nap!

A nap folyamán többször lehetőség nyílik közös játékra kis csoportban az improvizációs technikák segítségével. A felszabadult tréning során megismerkedhetsz az improvizáció három alapértékével: egymásra figyelés – elfogadás – jelenlét.

Papito

Meglepetésprogram!

Papito, az argentin származású utcai bohóc a szabadtéren fog egyszer csak felbukkanni, hogy egyedülálló játékosságával és örömteliségével egy friss és szórakoztató műsorszámot mutasson be, nem csak gyerekeknek!