Sztárvendégek, szórakozás

Sztárvendégek, szórakozás2019-04-04T10:07:10+02:00

Fool Moon

A Fool Moon vokálegyüttes – hazánkban egyedülálló módon – a pop-acappella, azaz a hangszeres kíséret nélküli éneklés popzenei műfaját népszerűsíti.

Hajnóczy Soma bűvész

Az első magyar, egyben az egyik legfiatalabb bűvész, aki valaha elnyerte a világbajnoki címet. Ötvözi a bűvészetet a stand-up comedy műfajával, melynek köszönhetően fellépései nemcsak a képzeletre hatnak, hanem a nevetőizmokra is.

Holdviola

„Léleksimogató érzés öntött el, amikor felismertem a népdalokban rejlő tisztaságot, eredetiséget, őszinteséget és tökéletességet. Zeném nem más, mint népdalokból táplálkozó modernkori szeretetfelhő, egy popkultúrán nevelkedett városi ember ölelése.”

Sasvári Sándor énekes

Az ország egyik legismertebb férfi musicalszínésze, egyben kiváló énekese ismét fesztiválunkra látogat, és legismertebb számaiból ad elő egy válogatásműsort.

Hungarikum együttes

„Magyar népdalokat, vallásos énekeket adunk elő, de utóbbiakat is népies formában. A különlegesség elsősorban a feldolgozás formájában rejlik.”

Kövi Szabolcs fuvolaművész

„A harmónia, a lelki béke szerintem az Isten-keresés első lépcsőfoka. Az ezt sugalmazó zenének nagy haszna lehet egy olyan világban, amikor az embereknek egyre kevesebb idejük jut a lelkükkel törődni, a belső történéseikre odafigyelni.”

Galambos Fecó bűvész

Mikromágiában világbajnoki bronzérmes, bűvészfilm-gyűjteménye Közép-Európában a legnagyobb. Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott bűvésze, aki idén a Fesztivál nagyszínpadán a felnőtteket, a kisszínpadon a gyerekeket varázsolja majd el.

Magyar Zsonglőr Egyesület varietéműsora

Egy partnerakrobatikával fűszerezett különleges tangóból, hosszúbot-manipulációból, hullahopp-karikával végzett mutatványokból és az idei magyar zsonglőrbajnok bemutatójából áll össze ez a különleges akrobata- és zsonglőrmix.

Román Sándor Táncakadémia

A társulat előadásában két látványos koreográfia látható a nagy sikerű Nagyidai cigányok című táncprodukcióból.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü