JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Sztárvendégek, szórakozás2022-05-12T16:30:03+02:00

Az igényes szórakozásról sztárfellépőink gondoskodnak, a nap során énekes és instrumentális zenei produkció, bűvészshow és akrobataműsor egyaránt látható-hallható lesz a Nagyszínpadon. A Gyermekszínpad pedig a fiatalabb korosztályt várja hasonlóan színes és színvonalas műsorral 9:30-13:30-ig!

Nagyszínpad

Szekeres Adrien

16:00 - Nagyszínpad

eMeRTon-díjas, platinalemezes énekesnő és dalszerző. Zenei palettája a poptól az operán át az ünnepi, vallásos énekekig számos műfajt átölel. A fesztiválon legnépszerűbb dalait fogja előadni.

Napfonat együttes

17:30 - Nagyszínpad

A Napfonat különleges színfoltja a hazai zenei palettának, hiszen a formáció öt énekesnő alkotói közössége, akik a világzene tágas és sokszínű műfajában tevékenykednek együtt.

Holcz Gábor bűvész

14:30 - Nagyszínpad

Fellépéseivel bejárta a világot, itthon több színház trükkmestere, szakértője. Az egyik legismertebb magyar bűvész és mentalista, aki oktatja is a bűvészetet.

Kövi Szabolcs fuvolaművész

19:00 - Nagyszínpad

„A harmónia, a lelki béke szerintem az Isten-keresés első lépcsőfoka. Az ezt sugalmazó zenének nagy haszna lehet egy olyan világban, amikor az embereknek egyre kevesebb idejük jut a lelkükkel törődni, a belső történéseikre odafigyelni.”

Tűzmadarak: Sophie & Lenni – akrobata- és zsonglőrshow

11:00 - Nagyszínpad

Egy különleges páros, akik lélegzetelállító akrobatikus és zsonglőr mutatványaikkal ejtik ámulatba a közönséget. Műsorukban légtorna, partnerakrobatika, tánc, hullahopp és zsonglőr jelenetek váltják egymást.

Gyermekszínpad

Kovácsovics Fruzsina és zenekara

11:30 - Gyermekszínpad

A bennünket körülvevő világ apró csodáiról énekel gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek a Csillag születik felfedezettje, a varázslatos hangú óvónő, akit Mosolylányként is ismer az ország.

Varázs Tamás bűvészműsora

10:30 - Gyermekszínpad

Elindulunk „Seholszigetre” felkutatni az elásott kincset, a világ leges-legnagyobb gyémántját. A mi utunk titkokon és varázslatokon keresztül vezet a kincses térképhez, és aki segít nekem megtalálni, az ajándékot kap.

Görömbő Kompánia: Mesébe szőtt tánc, táncba szőtt mese

12:30 - Gyerkmekszínpad

Több mint tíz éve járja az országot társulatunk, a Görömbő Kompánia. Fellépéseink ötvenperces, interaktív, zenés-táncos játékok, amelyeket egy aktualitásból vagy szabadon választott alaptémából kerekítünk mesévé olyan szereplőkkel, akiket közönség soraiból választ a mesemondó.

Tündérkert Bábcsoport és a Törpemuzsika zenekar

09:30 - Gyermekszínpad

Egy zenész apuka és bábkészítő anyuka együttműködéséből született a kezdeményezés, hogy egy három részből álló műsort hozzanak létre, amely táplálja a gyermekek testi, lelki, szellemi fejlődését egyaránt. A mese táplálék a szellemnek, a zene táplálék a léleknek, az alkotás táplálék a testnek.