JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Sztárvendégek, szórakozás2023-03-30T17:47:10+02:00

Az igényes szórakozásról sztárfellépőink gondoskodnak, a nap során énekes és instrumentális zenei produkció, bűvészshow és akrobataműsor egyaránt látható-hallható lesz a Nagyszínpadon. A Gyermekszínpad pedig a fiatalabb korosztályt várja hasonlóan színes és színvonalas műsorral 9:30-14:45-ig!

Nagyszínpad

Hajnóczy Soma bűvész

14:30 - Nagyszínpad

Az első magyar, egyben az egyik legfiatalabb bűvész, aki valaha elnyerte a világbajnoki címet. Ötvözi a bűvészetet a stand-up comedy műfajával, melynek köszönhetően fellépései nemcsak a képzeletre hatnak, hanem a nevetőizmokra is.

Kökény Attila

16:00 - Nagyszínpad

A Megasztárban vált ismertté, majd az év legjobb férfihangja lett. Slágerek, aranylemezek és rendszeres TV-szereplések kísérik az egyik legnépszerűbb magyar férfi énekes karrierjét, aki idén félórás koncertet ad a fesztiválon!

Kövi Szabolcs fuvolaművész

19:00 - Nagyszínpad

„A harmónia, a lelki béke szerintem az Isten-keresés első lépcsőfoka. Az ezt sugalmazó zenének nagy haszna lehet egy olyan világban, amikor az embereknek egyre kevesebb idejük jut a lelkükkel törődni, a belső történéseikre odafigyelni.”

Jammal & the GrooveTroop

17:30 - Nagyszínpad
A mai és régebbi világslágerek mellett saját szerzeményeket is előadó zenekar nagyon különleges felállásban szólal meg: trombitát, szaxofont, harsonát, tubát és dobot használnak, melyet olykor ritmusos rap szövegek és pörgős beatbox fűszerez. A BrassBeat műfajt játszó zenészcsapat garantált hangulatbombaként robban majd a fesztivál színpadán!

Gyermekszínpad

Kuttyomfitty társulat

11:30 - Gyermekszínpad

A Kuttyomfitty Társulat fő profilját a gyermekeknek készített műsoraink adják, bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezen műsorokat az idősebb korosztály is nagyon kedveli.

Tündérkert Bábcsoport és a Törpemuzsika zenekar

09:30 - Gyermekszínpad

Egy zenész apuka és bábkészítő anyuka együttműködéséből született a kezdeményezés, hogy egy három részből álló műsort hozzanak létre, amely táplálja a gyermekek testi, lelki, szellemi fejlődését egyaránt. A mese táplálék a szellemnek, a zene táplálék a léleknek, az alkotás táplálék a testnek.

Ametist bábszínház: Mazsola és Tádé

13:00 – Gyermekszínpad

„– Elkergetett a gazda, mert azt mondta, olyan kicsi vagyok, mint egy szem mazsola. És belőlem úgysem lesz soha tisztességes disznó!
– Tudod mit, te Mazsola? Maradj itt nálam! Úgy is mindig egyedül vagyok, s hacsak nem fúj erre a szél egy-egy újságlapot, bizony, sokat unatkozom magamban.”

Katáng együttes: A Héterdő csodái

14:00 - Gyermekszínpad

Mesebeli utazásra hív a Katáng zenekar minden útrakész gyereket és felnőttet! Tartsatok velünk a varázslatos Héterdőbe, ahol a megzenésített versekből szőtt történet során különleges teremtményekkel találkozhattok! Közben megismerkedhettek sajátos, mesevilágot idéző zenénk hangszereivel: a kelta hárfával, az ír furulyákkal, a portugál cincóval, síppal, dobbal, nádi hegedűvel…

Kőhalmi Ferenc interaktív bűvészműsora – Varázslat és móka

10:30 - Gyermekszínpad

Tizenéves koromtól foglalkoztat ez a gyönyörű mesterség. A Rodolfo dobozokkal kezdtem, majd nagyszerű tanáraim segítettek elsajátítani a bűvészet legkomolyabb fortélyait. Időközben óvodapedagógia szakon szereztem diplomát, és jónéhány évet óvóbácsiként is dolgoztam. A gyerekektől megtanultam gyermeknek maradni!...

Mennyi tévét nézzen a gyerek? – Kerekasztal-beszélgetés a témával kapcsolatos kihívásokról

15:00 - Gyerekszínpad

A gyerekek médiafogyasztásának kérdése - legyen szó televízióról, laptopról vagy okostelefonról - sokszor komoly indulatokat kavar. Mást mond a szülő, a nagyszülő, a pedagógus, a pszichológus, és persze mást mond a gyerek. A kerekasztal-beszélgetés szakértői több szempontból igyekeznek megvilágítani a témát és iránymutatást adni az érintetteknek, érdeklődőknek.
Go to Top