Június 12-én, ismét élőben, itt a Napfényes Fesztivál! Új helyszínen, a RaM Színházban várjuk a család minden tagját gazdag programkínálattal, a holisztikus egészségszemlélet jegyében megtartott előadások mellett koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, vásárral és sokszínű gyerekprogrammal – mindennel, amit a korábbi élő rendezvényeken megszokhattunk.

„Tanulás, felismerés, szórakozás, élmény” – ebben a négy szóban összefoglalva a fesztivál lényegét a tanulásról mindenekelőtt neves előadóink fognak gondoskodni, akik olyan témákat vizsgálnak meg, mint „A béketeremtés belső útja” (Laár András), „Lelki nagytakarítás” (Buda László), illetve „Remény és talponmaradás” (Prof. Dr. Bagdy Emőke). Bóna László előadása „Józan ész vagy szenvedély?” címmel teszi fel az elgondolkodtató kérdést, míg Váradi Tibor délelőtt a jelenlét és a tudatosság, esti előadásában pedig a 2022-es év kulcstémáit veszi górcső alá.

Egy jó előadás egészen biztosan felismeréseket is ad a hallgatónak, ám ezeket még személyesebbé tehetjük a nap során tartott workshopokon, ahol a célkitűzés művészetétől a belső gyermek felfedezésen át az allergiás betegségekig, illetve a cukorbetegség lelki hátteréig számos sokakat érintő téma terítékre kerül. A poszt-covid tünetekben szenvedőknek figyelmébe ajánljuk a pódiumszínpadon a témában tartott kerekasztal-beszélgetést, míg ugyanitt szó lesz a gyermeknevelés kényes kérdéseiről is. Egészen személyre szabott tanácsokat pedig az évről évre rendkívül népszerű természetgyógyászati konzultációkon és bemutató kezeléseken kaphatunk, ahol az alternatív medicina széles palettája felvonul a kommunikációs tanácsadástól a gyógymasszázson át a hőkamerás állapotfelmérésig – több bekezdés is kevés lenne az összes lehetőség felsorolásához.

Túl komoly lenne ez a nap, ha nem lenne lehetőség az igényes szórakozásra is, melyről olyan jeles előadóművészek fognak gondoskodni, mint Szekeres Adrien énekes, a Napfonat együttes, Holcz Gábor bűvész, a Sophie & Lenni akrobataduó, illetve Kövi Szabolcs instrumentális művész. A gyermekekre is gondoltunk, a nekik felállított színpadon bábműsor, Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertje, Varázs Tamás bűvészműsora, illetve a Görömbő kompánia magával ragadó interaktív mesejátéka lesz látható-hallható.

Ha pedig még sosem festettél igazi vászonra, vagy nem próbáltad ki magad egy improvizációs színdarabban – a Napfényes Fesztiválon erre is lehetőséged lesz! Különböző művészeti foglalkozásaink egészen biztosan olyan élményhez juttatnak – ha elég bátor vagy –, amire később is emlékezni fogsz. Az ízélményre vágyóknak érdemes részt venniük Kovács Zoltán kreatív séf főzőshow-ján, aki egészséges és finom vegán ételek készítésének fortélyait fogja bemutatni, aki pedig önmagát szeretné jobban megismerni, annak figyelmébe ajánljuk játékos önismereti foglalkozásainkat, ahol az élmény és a felismerés összeforr.

Várunk tehát mindenkit szeretettel, aki új ismeretekre, továbblendítő felismerésekre, igényes szórakozásra és felejthetetlen élményekre vágyik! Új helyszínen a megszokott jó hangulattal és színvonallal!