Ha június, akkor Napfényes Fesztivál! Idén 20. alkalommal jelentkezik a holisztikus egészségszemlélet egyik legnagyobb és legsokoldalúbb hazai rendezvénye, mely ezúttal a XII. kerületi MoM Kultúrális Központban várja az érdeklődőket és családjukat, június 11-én!

„Tanulás, felismerés, szórakozás, élmény” – ebben a négy szóban összefoglalva a fesztivál lényegét a tanulásról mindenekelőtt neves előadóink fognak gondoskodni. A nagyszínpadon az elmúlt évek legnépszerűbb fellépői közül Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, Laár András előadóművész és spirituális gondolkodó, Grandpierre Atilla kutató és író, Paksi Zoltán asztrozófus, illetve Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsész osztja meg velünk értékes és megszívlelendő gondolatait.

Egy jó előadás egészen biztosan felismeréseket ébreszt a hallgatóban, ám ezeket még személyesebbé tehetjük a nap során tartott workshopokon, ahol a célkitűzés művészetétől a belső gyermek felfedezésen át a rák lelki hátteréig számos sokakat érintő téma terítékre kerül. Egészen személyre szabott tanácsokat pedig az évről évre rendkívül népszerű természetgyógyászati konzultációkon és bemutató kezeléseken kaphatunk, ahol az alternatív medicina széles palettája felvonul a kommunikációs tanácsadástól a gyógymasszázson át a hőkamerás állapotfelmérésig. Több bekezdés is kevés lenne az összes lehetőség felsorolásához!

Túl komoly lenne ez a nap, ha nem lenne lehetőség mindemellett az igényes szórakozásra, melyről olyan jeles előadóművészek fognak gondoskodni, mint Kökény Attila énekes, Hajnóczy Soma világbajnok bűvész, a beatboxot a fúvós zenével ötvöző Jammal & The GrooveTroop, illetve Kövi Szabolcs instrumentális művész. A gyermekekre is gondoltunk, a nekik felállított színpadon a minden generációt meghódító Mazsola és Tádé zenés bábjáték, a Katáng zenekar gyermekkoncertje, Kőhalmi Ferenc mókás bűvészműsora, illetve a Kuttyomfitty Társulat magával ragadó mesejátéka lesz látható-hallható.

Ha pedig még sosem festettél igazi vászonra, vagy nem próbáltad ki magad egy improvizációs színdarabban – a Napfényes Fesztiválon erre is lehetőséged lesz! Különböző művészeti foglalkozásaink egészen biztosan olyan élményhez juttatnak – ha elég bátor vagy –, amire később is emlékezni fogsz. Az ízélményre vágyóknak érdemes részt venniük Kovács Zoltán kreatív séf főzőshow-ján, aki egészséges és finom vegán ételek készítésének fortélyait fogja bemutatni, aki pedig önmagát szeretné jobban megismerni, annak figyelmébe ajánljuk játékos önismereti foglalkozásainkat, ahol az élmény és a felismerés összeforr.

Várunk tehát mindenkit szeretettel, aki új ismeretekre, továbblendítő felismerésekre, igényes szórakozásra és felejthetetlen élményekre vágyik! Új helyszínen a megszokott jó hangulattal és színvonallal!

fNapfényes Fesztivál szórólap eleje