Egy fesztivál, ahol az egészséges finom is!

Növényi ételek, vegán gasztroshow, etikus életvitel

Gyere el barátaiddal a Napfényes Fesztiválra és meríts új inspirációkat az egészséges, etikus és környezettudatos életmód kialakításához! Várunk élő főző bemutatóinkon! Nem utolsósorban egyél finom növényi ételeket, süteményeket és fagyit is!

Vegán gasztronómia

Vegán gasztronómia

A kizárólag növényi alapanyagokból készült ételek ínycsiklandó világa

A Napfényes Fesztiválon már a kezdetektől csak és kizárólag vegán ételekkel várjuk vendégeinket. Hazánkban a nagy rendezvények között úttörőkként vállaltuk fel a tisztán növényi étrend képviseletét, és hirdetjük azóta is folyamatosan fontosságát.

Vegán gasztroshow

Idén is lesz főzőshow! A Napfényes Étterem vegán séfjei fergeteges bemutatókkal készülnek, ahol lépésről lépésre követhetjük végig, hogyan lesznek az egyszerű alapanyagokból mennyei finomságok. Az elkészült fogásokat a végén meg is kóstolhatjuk!

Együnk is!

a napfényes étterem változatos vegán fogásokkal vár, ha megéhezel a fesztivál forgatagában, a desszertről pedig a napfényes cukrászat gondoskodik isteni vegán sütikkel!

A magyaros vegán ízek úttörője, a nemzetközi hírű hazai vegán étterem szokásához híven kilátogat a belvárosból, hogy különleges finomságokkal kényeztesse a fesztiválozókat.

Idén sem marad el az édes csábítás! A vegán péksütemények és édes sütemények és torták mesterei idén is mennyei finomságokkal készülnek. Ne most vigyázz a vonalaidra!

Lesz fagyi is, a gyerekekkel is kijöhetsz!

A fagyin túl sokféle gyermekprogrammal várjuk a kicsiket és a játékos kedvű nagyokat is!

Vigyél vásárfiát!

Vegán étrend-kiegészítők • különleges növényi élelmiszerek és alapanyagok • igényes házi vegán készítmények • biokozmetikumok • öko tiszítószerek • zero waste termékek

Meditatív fuvolaszóval engedünk útnak...

Az est záróeseménye minden évben Kövi Szabolcs fuvolaművész csodálatos meditatív koncertje.

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.