JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Workshopok2023-06-05T14:02:51+02:00

Workshopjaink aktuális önismereti és természetgyógyászati témákat ölelnek át. 


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Időbeosztás
Teljes program
Videó a workshopokról

A fogak bölcsessége és pszichoszomatikája – Odontozófia

14:30 - Workshopterem 3

Az odontozófia egy olyan korszerű, fogszabályozó hatású állcsont-ortopédiai kezelés, amely ragasztott fogszabályozó készülék nélkül, egy kivehető kaucsuk sín (aktivátor) felhasználásával segíti a fogazat alakulását. A sín használata a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizálja.

Belső Gyermek – Fedezd fel újra az örömöt az életedben!

10:30 - Workshopterem 3

A Belső Gyermek gyógyítása a kiteljesedett, boldog élet kulcsa! A fel nem dolgozott gyermekkori traumák számos jelenbeli probléma forrásai lehetnek. A Belső Gyermek gyógyításával feloldhatóak a problémák hátterében meghúzódó traumáink, és elérhetővé válik egy boldogabb, kiteljesedettebb élet!

Belső Harcos – Hogyan győzzük le a félelmeinket?

15:00 - Workshopterem 2

A félelem a boldog és kiteljesedett élet egyik legfőbb akadálya, de ezzel együtt a fejlődés kulcsait is magában rejti, ha képesek vagyunk megfelelően kezelni. Mit lehet kezdeni ezzel az állapottal? Miért fontos szembenézni a félelmeinkkel? Mi az a belső erő, ami bátorsággal felvértezve megküzd a kihívásokkal és problémákkal?

Belső tánc – Éld meg a mozgás felszabadító erejét!

11:30 - Workshopterem 1

Gyere és mozdítsd meg a külső és belső világodat, lépd át tudatosan a határaidat a tánc, a mozgás és a zene segítségével! Ismerd meg a mozgásban rejlő fantáziát, bölcsességet és szabadságot! Érezd a harmóniát és a békét, ami ezáltal megteremtődik a lelkedben és kisugárzik a külvilágba!

FŐZŐSHOW Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfjével

15:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatod el a vegán konyhaművészet alapjait! Ellesheted lépésről lépésre a PAD THAI- ázsiai rizstészta, SZEJTÁN ALAPRECEPT, GYROS HÁZI GYROS-FŰSZERREL fortélyait.

FRISSÜLJ FEL! – vegán italkészítés Szikra Dávid nyersvegán séffel

10:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Szikra Dávid nyersvegán séftől sajátíthatod el a vegán italkészítés alapjait. Ellesheted lépésről lépésre a ZÖLDTURMIX, MANGÓ SMOOTHIE, MANDULATEJ, MÁKTEJ és THAI CURRYS NYERS LEVES fortélyait.

Gyógyítsd meg a gerincsérved! – Milyen lelki hozzáállás kell a valódi gyógyuláshoz?

16:30 - Workshopterem 3

A workshopon közös gyakorlatokon keresztül átéljük és igazoljuk a tartásunk és a belső állapotunk közti összefüggéseket. Megvizsgáljuk a porckorongsérvek kialakulásának főbb fizikai és lelki okait,  azt hogy miért és hol alakulnak ki leggyakrabban sérvek a gerincben,  illetve hogy ezekhez milyen életterületek tartoznak és milyen változásra hívnak minket.

Hajunk egészsége – Hiánybetegségek és a hajhullás okai

16:00 - Workshopterem 2

Tapasztalom szerint mindenki szeretné, hogy haja dús, egészséges és csillogó legyen, és ezért sok mindent megteszünk. Ugyanakkor bosszúságot okoz, ha hajunk zsírosodik, hullik, töredezik, és a gondokat sokszor nem oldják meg a hajápolási termékek. Hajunk egészsége nemcsak a külső hatásoktól, de szervezetünk általános állapotától és a lelkiállapotunktól is függ!

Mennyi tévét nézzen a gyerek? – Kerekasztal-beszélgetés a témával kapcsolatos kihívásokról

15:00 - Gyerekszínpad

A gyerekek médiafogyasztásának kérdése - legyen szó televízióról, laptopról vagy okostelefonról - sokszor komoly indulatokat kavar. Mást mond a szülő, a nagyszülő, a pedagógus, a pszichológus, és persze mást mond a gyerek. A kerekasztal-beszélgetés szakértői több szempontból igyekeznek megvilágítani a témát és iránymutatást adni az érintetteknek, érdeklődőknek.

Meseterápia – Tetterőt, lendületet és lelkesedést adó mesék

12:00 - Workshopterem 2

A mesék különleges segítséget nyújtanak számunkra az erőgyűjtéshez, a nekiinduláshoz és a céljaink eléréséhez. A jó mesék mozgósítják a bennünk rejlő erőtartalékokat, segítenek megnyitni a zsilipeket, hogy beinduljon életünk áramlása. A meseterápiás folyamat során kiválasztjuk a személyre és helyzetre szabott legjobb meséket, és azok megerősítő, gyógyító képeivel dolgozunk. Hogyan lehetséges mindez? Kiderül hamarosan a workshopon!

Stresszoldás – Praktikus megoldások feszültségeink kezelésére

14:30 - Workshopterem 1

Stressz hatására kezdünk aktívak lenni a világban, ám ha a stressz hatása túl erős és hosszú ideig fennáll, akkor egy idő után létrejöhetnek pszichoszomatikus, a testet vagy a lelket megbetegítő tünetek az embernél. Ezek kiküszöbölésére állítottunk össze egy pár egyszerű, otthon is elvégezhető gyakorlatot.

Vágj bele! – Az elindulás művészete

09:30 - Workshopterem 1

Ez a gyakorlati workshop abban segít, hogy bátran elindulj egy olyan cél felé, amit régóta szeretnél elérni. Elképzelted már, hogy milyen érzés lenne azon kapni magadat, hogy egy régóta dédelgetett terved már el is indult a megvalósulás felé? A workshopon megtudhatod, mik azok a dolgok, amiken a legfontosabb változtatnod ahhoz, hogy a terveid valóra váljanak. 

Fontos! 
A workshopokra és a konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultnál.
Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni.
Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.

A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra és egy egyéni konzultációra tud bejelentkezni. A workshopok és konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

Workshopok időbeosztása

Főzőshow időpontok

Go to Top