JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Workshopok2022-05-17T22:31:29+02:00

Workshopjaink aktuális önismereti és természetgyógyászati témákat ölelnek át. 


Fontos! A workshopokra a helyszínen a rendezvény napján előzetes bejelentkezés szükséges!
A délelőtti időpontokra 9 órától, a délutáni időpontokra pedig 13 órától lehet jelentkezni!
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Videó a workshopokról

Célkitűzés művészete a kiteljesedett élethez

10:30 - Workshopterem 2

A pozitív pszichológia szerint a boldogságnak öt alkotóeleme van, melyek közül az egyik az értelmes célok kitűzése. Milyen egy jó cél? Mi a helyes motiváció? Mi szükséges ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, és ez boldoggá is tegyen minket?

Hajunk egészsége – Szervezetünk egészsége a hajunk tükrében

09:30 - Workshopterem 1

Tapasztalom szerint mindenki szeretné, hogy haja dús, egészséges és csillogó legyen, és ezért sok mindent megteszünk. Ugyanakkor bosszúságot okoz, ha hajunk zsírosodik, hullik, töredezik, és a gondokat sokszor nem oldják meg a hajápolási termékek. Hajunk egészsége nemcsak a külső hatásoktól, de szervezetünk általános állapotától és a lelkiállapotunktól is függ!

Lelkünk gyógyulása a Belső Gyermek által

14:30 - Workshopterem 1

A Belső Gyermek gyógyítása a kiteljesedett, boldog élet kulcsa! A fel nem dolgozott gyermekkori traumák számos jelenbeli probléma forrásai lehetnek. A Belső Gyermek gyógyításával feloldhatóak a problémák hátterében meghúzódó traumáink, és elérhetővé válik egy boldogabb, kiteljesedettebb élet!

Napfényes receptklub Kovács Zoltánnal

14:00 - Pódiumszínpad

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatod el a vegán konyhaművészet alapjait! Receptklubunkon most ellesheted lépésről lépésre a FALAFELKÉSZÍTÉS és –SÜTÉS, valamint a HUMUSZKRÉM– és TAHINIÖNTET–KÉSZÍTÉS fortélyait.

Színterápia – a színek csodálatos gyógyító ereje

9:30 - Workshopterem 2

Talán Te is megtapasztaltad már, hogy a színek mekkora hatást tudnak gyakorolni a hangulatodra, lelki állapotodra: megnyugtatnak, felvidítanak, vagy éppen energiával töltenek fel. A színterápia a színeknek ezt a csodálatos hatását kutatja és használja tudatosan. Ha szeretnél a színek segítségével gyógyulni, illetve örömtelibbé tenni az életedet, akkor gyerele erre a workshopra!

Találj rá a párodra!

10:30 - Workshopterem 1

Nagy ajándék az élettől, ha megtaláljuk a társunkat, akivel kéz a kézben, egymást segítve haladhatunk. Workshopunk abban szeretne segítséget nyújtani, hogy megértsük, vajon miért nem sikerült eddig megtalálnunk ezt a társat, és tisztán lássuk, mit tehetünk a változásért.

Fontos! 
A workshopokra és a konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál.
A délelőtti időpontokra 9 órától, a délutáni időpontokra pedig 13 órától lehet jelentkezni!
A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra és egy egyéni konzultációra tud bejelentkezni. A workshopok és konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!