Workshopok (online)

Workshopok (online)2020-05-21T10:11:10+02:00

Idei online fesztiválunk keretében részben felvételről, részben élő internetes közvetítéssel adunk közre néhány workshopot. Egy kivétellel ezek mind újak, a felvételek frissen készültek! Az élő közvetítés esetében pedig lehetőség nyílik kérdezni is szakemberünktől.


Fontos! A workshopokon való részvétel ingyenes, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhetők el a médiatartalmak június 7-én 9 órától.

Az élő online workshopra előzetes bejelentkezés is szükséges, ami szintén június 7-én 9 órától lesz lehetséges. A részvételhez szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

Videó a workshopokról

Allergia kerekasztal

A Napfényes Fesztivál időpontjában már javában benne járunk az idei allergiaszezonban, így időszerű körbejárnunk ezt a témát. Különösen azért, mert ez a probléma is népbetegséggé nőtte ki magát az elmúlt évtizedek során.

Pajzsmirigy kerekasztal

A pajzsmirigybetegségek évről évre egyre több ember életét nehezítik meg, ma már többen érintettek, mint a cukorbetegségben. A téma a tüneteket, a betegség kialakulását és a lehetséges gyógymódokat tekintve is rendkívül összetett, ezért fontosnak tartottuk összegezni a jelenleg rendelkezésünkre álló tudást és tapasztalatokat.

Mondj igent magadra – szeresd önmagad, hogy jobban tudj szeretni másokat!

Belenézni a tükörbe és meglátni magunkat sokszor emberpróbáló érzés: sokan vannak, akik ilyenkor sóhajtanak, lesütik a szemüket vagy minél hamarabb elfordulnak. Az önelfogadás, az önszeretet hiánya alapvetően meghatározza az életminőségünket. Hogyan javíthatunk a saját magunkhoz fűződő viszonyunkon?

Napfényes receptklub Kovács Zoltánnal

Receptklubunkon most ellesheti lépésről lépésre a legnépszerűbb vegán ínyencségek elkészítésének fortélyait, felmerülő kérdéseire is válaszolunk és természetesen a kóstoló sem marad el!

Enneagram – kulcs önmagunkhoz és másokhoz

Szeretnéd tudni, miben vagy egyedi? Szeretnéd megismerni a másik gondolkodásmódját? Szeretnéd pár perc alatt megtudni, hogy mit várhatsz a másik embertől? Szeretnél jó emberi és üzleti kapcsolatokat? Ha igen, akkor az Enneagram workshop neked való!

A krízisek mint életünk erőforrásai

„Miért pont velem történik?” – kérdezzük gyakran. Az életünkben bekövetkező nagy sorsfordulókat sokszor krízisként éljük meg. Számos élethelyzetben, amikor életünk nagy átalakuláson/változáson megy keresztül, megijedünk, elkeseredünk. Pedig az életkrízisek felemelkedésünk lehetőségei, ugródeszkái is lehetnek.

A Hold és a Belső Gyermek az asztrológiában

Gondolnád-e, hogy a bizalmatlanság és az önbizalomhiány, a túlkontrollálás, az intimitáskerülés és a társfüggőség, a gyermekvállalási nehézségek, az érzelmi sivárság, a félelmek, a dühkitörések, a közöny és a depresszió, a túlzott megfelelési kényszer mögött egy sérült belső gyermek kucorog?

A siker titka a kudarc(?)

Létezik-e egyáltalán kudarc? Milyen új megközelítései vannak a sikerességnek, és miért olyan fontos fejlődésünk szempontjából a kudarcélmény és annak megfelelő feldolgozása?

Stresszoldás a hétköznapokban

Kevesen tudják, hogy a stressz maga nem negatív vagy pozitív dolog, hanem a szervezet reakciója a külvilág hatásaira. Megkülönböztetünk distresszt (negatív stressz, például a vizsgadrukk, a válás stb.) és eustresszt (pozitív stressz, például amikor nagyon szeretnénk valamit, vagy nagyon várunk valamit). Stressz hatására kezdünk aktívak lenni a világban. Ám ha a stressz...

További érdekes cikkek az önismeret és az életmód témájában

A szorongás oldása természetes módszerekkel

A szorongás korunkban népbetegséggé vált. A civilizációs életforma révén minket érő testi-lelki stressz óriási mértékben van jelen a mindennapjainkban. Tanulj meg természetes stresszoldó módszereket.

Alvás és álmatlanság 1. rész

Alvás és álmatlanság. Az emberi szervezet szilárd táplálék nélkül akár több hétig is kibírja, alvás nélkül azonban csak pár napig.

Egészséges napfürdőzés

„A Nap az az éltető erő, az az ősorvosság, amely mindenek felett való, amely mindenki által hozzáférhető, és amelyet recept nélkül bárki megkaphat.”

Fejfájás

A fejfájás megelőzésének és gyógyításának természetes módszerei

Játszmák és szabadság

Az emberi élet egyik fő célja a szabadságban és az önállóságban való növekedés. Ismerd meg a szabadságodat akadályozó játszmákat.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü