JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó

Kapunyitás: 9:00, a rendezvény 20 óráig tart.

Kapunyitás: 9:00,
a rendezvény 20 óráig tart.

Workshopok2023-06-05T14:02:51+02:00

Workshopjaink aktuális önismereti és természetgyógyászati témákat ölelnek át. 


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Időbeosztás
Teljes program
Videó a workshopokról

A fogak bölcsessége és pszichoszomatikája – Odontozófia

14:30 - Workshopterem 3

Az odontozófia egy olyan korszerű, fogszabályozó hatású állcsont-ortopédiai kezelés, amely ragasztott fogszabályozó készülék nélkül, egy kivehető kaucsuk sín (aktivátor) felhasználásával segíti a fogazat alakulását. A sín használata a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizálja.

Belső Gyermek – Fedezd fel újra az örömöt az életedben!

10:30 - Workshopterem 3

A Belső Gyermek gyógyítása a kiteljesedett, boldog élet kulcsa! A fel nem dolgozott gyermekkori traumák számos jelenbeli probléma forrásai lehetnek. A Belső Gyermek gyógyításával feloldhatóak a problémák hátterében meghúzódó traumáink, és elérhetővé válik egy boldogabb, kiteljesedettebb élet!

Belső Harcos – Hogyan győzzük le a félelmeinket?

15:00 - Workshopterem 2

A félelem a boldog és kiteljesedett élet egyik legfőbb akadálya, de ezzel együtt a fejlődés kulcsait is magában rejti, ha képesek vagyunk megfelelően kezelni. Mit lehet kezdeni ezzel az állapottal? Miért fontos szembenézni a félelmeinkkel? Mi az a belső erő, ami bátorsággal felvértezve megküzd a kihívásokkal és problémákkal?

Belső tánc – Éld meg a mozgás felszabadító erejét!

11:30 - Workshopterem 1

Gyere és mozdítsd meg a külső és belső világodat, lépd át tudatosan a határaidat a tánc, a mozgás és a zene segítségével! Ismerd meg a mozgásban rejlő fantáziát, bölcsességet és szabadságot! Érezd a harmóniát és a békét, ami ezáltal megteremtődik a lelkedben és kisugárzik a külvilágba!

FŐZŐSHOW Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfjével

15:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatod el a vegán konyhaművészet alapjait! Ellesheted lépésről lépésre a PAD THAI- ázsiai rizstészta, SZEJTÁN ALAPRECEPT, GYROS HÁZI GYROS-FŰSZERREL fortélyait.

FRISSÜLJ FEL! – vegán italkészítés Szikra Dávid nyersvegán séffel

10:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Szikra Dávid nyersvegán séftől sajátíthatod el a vegán italkészítés alapjait. Ellesheted lépésről lépésre a ZÖLDTURMIX, MANGÓ SMOOTHIE, MANDULATEJ, MÁKTEJ és THAI CURRYS NYERS LEVES fortélyait.

Gyógyítsd meg a gerincsérved! – Milyen lelki hozzáállás kell a valódi gyógyuláshoz?

16:30 - Workshopterem 3

A workshopon közös gyakorlatokon keresztül átéljük és igazoljuk a tartásunk és a belső állapotunk közti összefüggéseket. Megvizsgáljuk a porckorongsérvek kialakulásának főbb fizikai és lelki okait,  azt hogy miért és hol alakulnak ki leggyakrabban sérvek a gerincben,  illetve hogy ezekhez milyen életterületek tartoznak és milyen változásra hívnak minket.

Hajunk egészsége – Hiánybetegségek és a hajhullás okai

16:00 - Workshopterem 2

Tapasztalom szerint mindenki szeretné, hogy haja dús, egészséges és csillogó legyen, és ezért sok mindent megteszünk. Ugyanakkor bosszúságot okoz, ha hajunk zsírosodik, hullik, töredezik, és a gondokat sokszor nem oldják meg a hajápolási termékek. Hajunk egészsége nemcsak a külső hatásoktól, de szervezetünk általános állapotától és a lelkiállapotunktól is függ!

Mennyi tévét nézzen a gyerek? – Kerekasztal-beszélgetés a témával kapcsolatos kihívásokról

15:00 - Gyerekszínpad

A gyerekek médiafogyasztásának kérdése - legyen szó televízióról, laptopról vagy okostelefonról - sokszor komoly indulatokat kavar. Mást mond a szülő, a nagyszülő, a pedagógus, a pszichológus, és persze mást mond a gyerek. A kerekasztal-beszélgetés szakértői több szempontból igyekeznek megvilágítani a témát és iránymutatást adni az érintetteknek, érdeklődőknek.

Meseterápia – Tetterőt, lendületet és lelkesedést adó mesék

12:00 - Workshopterem 2

A mesék különleges segítséget nyújtanak számunkra az erőgyűjtéshez, a nekiinduláshoz és a céljaink eléréséhez. A jó mesék mozgósítják a bennünk rejlő erőtartalékokat, segítenek megnyitni a zsilipeket, hogy beinduljon életünk áramlása. A meseterápiás folyamat során kiválasztjuk a személyre és helyzetre szabott legjobb meséket, és azok megerősítő, gyógyító képeivel dolgozunk. Hogyan lehetséges mindez? Kiderül hamarosan a workshopon!

Stresszoldás – Praktikus megoldások feszültségeink kezelésére

14:30 - Workshopterem 1

Stressz hatására kezdünk aktívak lenni a világban, ám ha a stressz hatása túl erős és hosszú ideig fennáll, akkor egy idő után létrejöhetnek pszichoszomatikus, a testet vagy a lelket megbetegítő tünetek az embernél. Ezek kiküszöbölésére állítottunk össze egy pár egyszerű, otthon is elvégezhető gyakorlatot.

Színterápia – a színek csodálatos gyógyító ereje

9:30 - Workshopterem 3

Talán Te is megtapasztaltad már, hogy a színek mekkora hatást tudnak gyakorolni a hangulatodra, lelki állapotodra: megnyugtatnak, felvidítanak, vagy éppen energiával töltenek fel. A színterápia a színeknek ezt a csodálatos hatását kutatja és használja tudatosan. Ha szeretnél a színek segítségével gyógyulni, illetve örömtelibbé tenni az életedet, akkor gyerele erre a workshopra!

Fontos! 
A workshopokra és a konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultnál.
Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni.
Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.

A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra és egy egyéni konzultációra tud bejelentkezni. A workshopok és konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

Workshopok időbeosztása

Főzőshow időpontok

Go to Top