Kiállítás és vásár

A rendezvény területén több mint 30 kiállító várja az érdeklődőket!

Kiállítás és vásár

Ízelítő a vásár kínálatából:

  • bioélelmiszerek

  • natúr- és biokozmetikumok

  • művészi értékű kézműves tárgyak – ékszerek, dísztárgyak

  • míves ruházati termékek

  • a fesztivál témáihoz kötődő könyvek, kiadványok

  • természetes alapanyagú táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények

  • környezetbarát tisztítószerek

A rendezvény területén több mint 30 kiállító várja az érdeklődőket!

A 21. Napfényes Fesztivál kiállítói

BiOrganik
Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszerkeres-kedelmi cége.

Casparus Kiadó
Célunk, hogy kiemelkedő morális értékrendet képviselő és valódi segítséget nyújtó könyveket kínáljunk olvasóinknak. Gyöngyszemeket keresünk és adunk ki, amelyek az emberségesség mellett elkötelezett olvasó számára megerősítésként, útmutatóként és lélekemelő olvasmányként szolgálnak.

Gaia Vitamin
Prémium minőségű, kiváló felszívódású, vegán vitaminok, gyógynövények, szerves kötésű ásványianyagok

Gourmand Company
Gluténmentes vegán pástétomok és ínyencségek. Csatnik, mogyoró, mandula, pisztáciakrém, tökmagkrém, padlizsánkrém, hagymakrém, pickle, chili szószók

Herbatherapy
Prémium aromaterápiás termékek, orvosi háttér, szakértőktől

Kövi Szabolcs
Saját kiadású CD-k és DVD-k

Napfényes Élet Alapítvány
Célunk az emberek testi–lelki–szellemi harmóniájának elősegítése, a természetes életmód és egészség megőrzése, a környezet és a természet védelme. Váradi Tibor könyveinek és előadásainak kiadója. Spirituális, önismereti és egészséges életmóddal kapcsolatos könyvek, újságok és DVD-k.

Napfényes Cukrászat
Tisztán növényi alapanyagokból készült, adalékanyag, színezék- és tartósítószermentes, pék- illetve cukrászati sütemények, kelt, kevert leveles és sós tészták, torták, piskóták kekszek és desszertek. Esküvői és születésnapi torták széles választéka, céges, intézményi, családi események, rendezvények ellátása. Finom és egészséges sütemények cukorbetegeknek és étel- allergiásoknak, egészséges életmódra törekvőknek.

Napfényes Étterem
A Napfényes Étterem tisztán növényi alapanyagokból, az emberi szervezet számára szükséges gabonákból és zöldségekből készülő, ízletes és változatos ételeket kínál vendégei számára. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a felhasznált alap-anyagok húst, tojást és tejtermékeket, illetve fehér cukrot, finomlisztet, tartósítószereket és színezékeket még rejtett formában se tartalmazzanak.

Napműhely
Egyedi kézműves termékeket készítő cég vagyunk, akik kézműves workshopokat is tartanak. Egyedi kézműves termékek (réz-és drótékszerek, selyem-sálak, selyemruhák, waldorf-babák, gyapjúmanók, festményekből készült képeslapok) és kézműves foglalkozások. www.napmuhely.hu

Napfényes Gyógyközpont
Szakembereink a természetgyógyászat számos irányzatán keresztül holisztikus, az egész ember egészségét figyelembe vevő szemlélettel segítik a hozzánk fordulókat. Emellett ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy az egészség meg-őrzésének szelíd gyógymódjai nagyobb megbecsülést, értékelést, elfogadást és ismertséget kapjanak a világban.

Nature’s Design
A Nature’s Design termékek speciális kialakításuknak, formaviláguknak köszönhetően visszarendezik a beletöltött víz kristályszerkezetét.

Strobl Mónika
Vízhangoló és térharmonizáló kristály mandalák

ZeroGravity
Az egészséges kényelem jegyében készítjük függőszékeinket saját kezűleg immár 18 éve. Szeretettel és kedvezményekkel várunk Benneteket a Fesztiválon! Gyertek, lógjatok velünk!

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.
Napfényes Fesztivál 2024 workshopok

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.
Napfényes Fesztivál 2024 konzultációk

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.