Gyermekprogramok

Gyermekprogramok2020-05-18T11:05:12+02:00

A Gyermekszínpad a család legifjabb tagjai számára kínál sokszínű, színvonalas és szórakoztató programot a bábjátéktól a gyermekkoncerteken át a bűvészelőadásokig. Az elmúlt évek felvételeiből négy produkciót adunk most közre, hogy a csemeték is újra átélhessék a közelmúlt legjobb pillanatait.

Videó a gyermekprogramokról

A gyermekek számára külön színpadon biztosítunk tartalmas és szórakoztató programot, így érdemes elhozni a család fiatalabb tagjait is a rendezvényre!

A színpadi műsorokon kívül a szabadtéren rengeteg egyéb programot is találunk gyermekek számára a kézműves foglalkozásoktól a népi játszótéren át az akadálypályáig. A részleteket megtalálja itt: szabadidős programok.

Videó a gyermekprogramokról

Görömbő Kompánia: Interaktív, zenés-táncos játékok

Több mint tíz éve járja az országot társulatunk, a Görömbő Kompánia. Fellépéseink ötvenperces, interaktív, zenés-táncos játékok, amelyeket egy aktualitásból vagy szabadon választott alaptémából kerekítünk mesévé olyan szereplőkkel, akiket közönség soraiból választ a mesemondó.

Galambos Fecó bűvész

Mikromágiában világbajnoki bronzérmes, bűvészfilm-gyűjteménye Közép-Európában a legnagyobb. Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott bűvésze, aki idén a Fesztivál nagyszínpadán a felnőtteket, a kisszínpadon a gyerekeket varázsolja majd el.

Katáng együttes: Tarka-barka dalok

Mesebeli utazásra hív a Katáng zenekar minden útrakész gyereket és felnőttet! Tartsatok velünk a varázslatos Héterdőbe, ahol a megzenésített versekből szőtt történet során különleges teremtményekkel találkozhattok! Közben megismerkedhettek sajátos, mesevilágot idéző zenénk hangszereivel: a kelta hárfával, az ír furulyákkal, a portugál cincóval, síppal, dobbal, nádi hegedűvel…

Méhes Csaba – pantomimművész

Méhes Csaba a vizuális komédia hazai neves képviselője. Otthonosan mozog a színház, a tánc, a cirkusz világában. Külföldön is szerepel, Németország legpatinásabb varietészínházaiban adott már elő. Gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szóló vidám műsora felhőtlen szórakozás, felejthetetlen élmény kicsiknek-nagyoknak egyaránt!

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü