Napfényes Fesztivál – az önismeret kapuja
Önfejlesztés, önismeret, pszichológia

Közös emberi célunk önazonossá válni és harmonikus életet élni. A Napfényes Fesztivál több, mint 20 éve segít az útkeresésben, ad lehetőséget rálépni az önmagunkhoz vezető útra, igazi kincseink felfedezésére.

Pszichológia előadások • önismereti workshopok • személyreszabott konzultációk • imprószínház • alkotóműhelyek • önismereti játékok • felejthetetlen találkozások és felismerések

Önismereti és pszichológiai konzultációk

Előzetes regisztrációval már most foglald le helyedet!
Minden jegy egy konzultánción való részvételre jogosít.

Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy a sorsunk nagyon szorosan összefonódott elődeink, őseink sorsával, és gyakran ugyanazok a minták, ellenállások, dinamikai működések köszönnek vissza az életünkben. Akkor is jelen van ez a rejtett hatás, ha valakit a felmenők közül nem ismertünk.

9:20-18:20

Állandó veszekedésektől hangos az otthonod? Úgy érzed, menthetetlenül eltávolodtatok egymástól a pároddal? Kétségbe vagy esve, mert a gyereked érthetetlen testi-lelki tüneteket produkál? Már felnőttél, mégis az az érzésed, hogy nem sikerült leválnod a szüleidről?

9:20-13:40

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

14:00-18:20

A kineziológia egy olyan szelíd és természetes terápia, melynek segítségével a legkülönbözőbb fizikai, energetikai vagy lelki problémák tárhatók fel és gyógyíthatók.

9:20-18:20

A jó mesék elengedhetetlenül fontosak a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A meseterápia a jól megválasztott mesék stresszoldó, személyiségfejlesztő és harmonizáló hatását használja fel a gyógyulás érdekében.

14:20-18:20

A mozgásterápia egy ősi és hatékony gyógymód, amelyet a történelem során mind mindig és mindenhol alkalmaztak az emberek egészségének és jólétének javítására. A testünk és a mozgásunk kifejezi, hogy milyenek vagyunk, milyen élményeket éltünk át, de rejtett módon azt is megmutatja, hogy mire van szükségünk a gyógyulás érdekében.

16:40-18:20

A művészeti munka az alkotás folyamatának átélésével nagyon sokat tud segíteni abban, hogy napvilágra kerüljenek a tudatalattinkból olyan érzések, emlékek, melyek egy adott probléma megoldásában segítségünkre lehetnek.

9:20-13:40 és 14:20-18:20

Pszichológiai tanácsadásunk abban segít a klienseknek, hogy felismerjék, hol vannak elakadások az életükben. Az önismereti munka célja, hogy közelebb kerülhessünk elzárt lelki tartalmainkhoz, és e tartalmak újra integrálódhassanak egyéni élettörténetünkbe – így segítve egy teljesebb, elégedettebb élet megvalósulását.

14:00-18:20

A színek körülvesznek minket a világban és tudat alatt hatnak ránk. Mindegyik színhez köthetünk bizonyos témákat, minőségeket, tulajdonságokat. A színterápia rámutat arra, hogy az adott helyzetben mire van szükségünk, melyik területet kell erősítenünk, hogy a lelki békénk, harmóniánk helyreálljon vagy megerősödjön.

14:00-18:20

Nézd meg önismereti workshopjainkat!

előzetes regisztrációval már most foglald le helyedet!
Minden jegy egy workshop részvételre jogosít.

Önismeret a játékon keresztül

A játék segít felszabadítani minket gátlásaink alól, azt mondják, ilyenkor megmutatkozik az igazi személyiségünk.

Imprószínház workshop

Mondj igent – és játssz!

A felszabadult tréning során megismerkedhetsz az improvizáció három alapértékével: egymásra figyelés – elfogadás – jelenlét. Gyakorlataink felszabadítják a benned rejlő kreativitást és garantálják a jókedvet! A spontaneitás mindannyiunkban ott van, gyere és fedezd fel magad is.

Önismereti utca

Az önismereti utca idei témája a NAP

„Ismerd meg önmagad!” – szólt a híres felirat a delphoi jósda bejárata felett. Az Önismereti utca – a híres felirat szellemében – a felnőtteket hívja egy különleges „belső utazásra”. Kerüljetek közelebb önmagatok megismeréséhez játékos feladatokon keresztül! A feladatok játékosak ugyan, de a megoldásuk, átélésük során mélyebb dolgokat is feltárnak önmagatokkal kapcsolatban.

Nézd meg kik szórakoztatnak a Nagyszínpadon!

A kültéri programok mellett figyelmetekbe ajánlunk néhány produkciót, ami a momkult nagyszínpadán  fog elvarázsolni titeket. Ezeket a férfiakat nem érdemes kihagyni! :)

Az első és idáig egyetlen magyar bűvész, aki a Fool Us amerikai TV show-ban 2022-ben elhozta a trófeát! Lélegzetelállító produkciója most a Napfényes Fesztivál színpadán lesz látható!

14:30

Meditatív fuvolaszóval engedünk útnak...

Az est záróeseménye minden évben Kövi Szabolcs fuvolaművész csodálatos meditatív koncertje.

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.