JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Előadók2022-05-03T11:59:44+02:00

A fesztiváli programsorozat gerincét a Nagyszínpadon zajló előadások adják, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út titkait, rejtett összefüggéseit neves előadóink tolmácsolásában.

Dr. Buda László

orvos pszichiáter, pszichoterapeuta

A SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című bestseller könyvek szerzője.

Előadásának címe:
Lelki nagytakarítás – a belső rendrakás lehetőségei
16:30 Nagyszínpad

Prof. Dr. Bagdy Emőke

pszichoterapeuta

A „lelki önkarbantartás” (pszichofitness) jeles hazai képviselője, magával ragadó stílusú előadó és író. Könyvei és médiaszereplései révén a pszichológiai ismeretek terjesztésének egyik úttörője.

Előadásának címe:
Remény és talpon maradás
13:30 Nagyszínpad

Váradi Tibor

természetgyógyász, vallásbölcsész

Rendszeres előadásai igen széles spektrumot fognak át a természetes életmódtól az önismereten át a spirituális témákig. Eddig 13 könyve jelent meg, közérthető stílusa miatt gyakori vendége televíziós és rádiós műsoroknak.

„Itt és most” – A tudatosság és a jelenlét szerepe a belső fejlődés útján
11:30 Nagyszínpad
„2022 – A Jupiter évének titkai (gyarapodás, együttérzés, hit, bölcsesség)
18:00 Nagyszínpad

Bóna László

író, homeopátiás tanácsadó

Számos népszerű homeopátiás könyv szerzője, a homeopátiás gyógyművészeti társaság alapítója. Országszerte tart előadásokat, emellett szépirodalmi műveket is ír, illetve színdarabokat rendez.

Előadásának címe:
Józan ész vagy szenvedély?

10:00 Nagyszínpad

Laár András

zenész, spirituális gondolkodó

...avagy részletesebben: humorista, énekes, zeneszerző, író, költő, buddhista pap, az ország Besenyő Pista bácsija. Az élet legnagyobb, legmélyebb kérdéseit is sajátos humorával közelíti meg.

Előadásának címe:
A béketeremtés belső útja
15:00 Nagyszínpad