Előadók

Előadók2019-04-04T10:11:12+02:00

Prof. Dr. Bagdy Emőke

pszichoterapeuta

A „lelki önkarbantartás” (pszichofitness) jeles hazai képviselője, magával ragadó stílusú előadó és író. Könyvei és médiaszereplései révén a pszichológiai ismeretek terjesztésének egyik úttörője.

Váradi Tibor

természetgyógyász, vallásbölcsész

Rendszeres előadásai igen széles spektrumot fognak át a természetes életmódtól az önismereten át a spirituális témákig. Eddig 13 könyve jelent meg, közérthető stílusa miatt gyakori vendége televíziós és rádiós műsoroknak.

Laár András

zenész, spirituális gondolkodó

...avagy részletesebben: humorista, énekes, zeneszerző, író, költő, buddhista pap, az ország Besenyő Pista bácsija. Az élet legnagyobb, legmélyebb kérdéseit is sajátos humorával közelíti meg.

Bóna László

író, homeopátiás tanácsadó

Számos népszerű homeopátiás könyv szerzője, a homeopátiás gyógyművészeti társaság alapítója. Országszerte tart előadásokat, emellett szépirodalmi műveket is ír, illetve színdarabokat is rendez.

Grandpierre Atilla

csillagász, író, zenész

Akinél művészet és tudomány összeforr – a csillagászat kandidátusa, a Vágtázó Csodaszarvas frontembere, számos nagy sikerű könyv írója. Akinél szó és zene ugyanazt üzeni: az élő Világmindenség tagjaként az ember boldogságra és kiteljesedésre teremtetett!

Paksi Zoltán

asztrozófus

A magyar asztrológiai élet egyik kiemelkedő, mondhatni megkerülhetetlen alakja. Saját bevallása szerint élete egyik meghatározó feladata a gyógyítás és a csillagok ősi titkainak átadása.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü