JEGYVÁSÁRLÁS

A 2023-as programokkal hamarosan jelentkezünk!

Napfényes Fesztivál logó
Előadók2022-05-03T11:59:44+02:00

A fesztiváli programsorozat gerincét a Nagyszínpadon zajló előadások adják, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út titkait, rejtett összefüggéseit neves előadóink tolmácsolásában.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

pszichoterapeuta

A „lelki önkarbantartás” (pszichofitness) jeles hazai képviselője, magával ragadó stílusú előadó és író. Könyvei és médiaszereplései révén a pszichológiai ismeretek terjesztésének egyik úttörője.

13:30 Nagyszínpad

Váradi Tibor

természetgyógyász, vallásbölcsész

Rendszeres előadásai igen széles spektrumot fognak át a természetes életmódtól az önismereten át a spirituális témákig. Eddig 13 könyve jelent meg, közérthető stílusa miatt gyakori vendége televíziós és rádiós műsoroknak.

11:30 Nagyszínpad
16:30 Nagyszínpad

Laár András

zenész, spirituális gondolkodó

...avagy részletesebben: humorista, énekes, zeneszerző, író, költő, buddhista pap, az ország Besenyő Pista bácsija. Az élet legnagyobb, legmélyebb kérdéseit is sajátos humorával közelíti meg.

15:00 Nagyszínpad

Paksi Zoltán

asztrozófus

A magyar asztrológiai élet egyik kiemelkedő, mondhatni megkerülhetetlen alakja. Saját bevallása szerint élete egyik meghatározó feladata a gyógyítás és a csillagok ősi titkainak átadása.

18:00 Nagyszínpad