JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Előadók2022-05-03T11:59:44+02:00

A fesztiváli programsorozat gerincét a Nagyszínpadon zajló előadások adják, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út titkait, rejtett összefüggéseit neves előadóink tolmácsolásában.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

pszichoterapeuta

A „lelki önkarbantartás” (pszichofitness) jeles hazai képviselője, magával ragadó stílusú előadó és író. Könyvei és médiaszereplései révén a pszichológiai ismeretek terjesztésének egyik úttörője.

Előadásának címe:
Megbocsájtás, elengedés, újrakezdés
13:30 Nagyszínpad

Váradi Tibor

természetgyógyász, vallásbölcsész

Rendszeres előadásai igen széles spektrumot fognak át a természetes életmódtól az önismereten át a spirituális témákig. Eddig 14 könyve jelent meg, közérthető stílusa miatt gyakori vendége televíziós és rádiós műsoroknak.

Elengedés és elfogadás – a teljes élet kulcsai
11:30 Nagyszínpad
2023 – A Mars évének titkai (bátorság, kitartás, belső erő)
16:30 Nagyszínpad

Laár András

zenész, spirituális gondolkodó

...avagy részletesebben: humorista, énekes, zeneszerző, író, költő, buddhista pap, az ország Besenyő Pista bácsija. Az élet legnagyobb, legmélyebb kérdéseit is sajátos humorával közelíti meg.

Előadásának címe:
Férfi harcok, női küzdelmek – hogyan teremthetünk békességet egymás között?
15:00 Nagyszínpad

Grandpierre Atilla

csillagász, író, zenész

Akinél művészet és tudomány összeforr – a csillagászat kandidátusa, a Vágtázó Csodaszarvas frontembere, számos nagy sikerű könyv írója. Akinél szó és zene ugyanazt üzeni: az élő Világmindenség tagjaként az ember boldogságra és kiteljesedésre teremtetett!

Előadásának címe:
Férfi harcok, női küzdelmek – hogyan teremthetünk békességet egymás között?
10:00 Nagyszínpad

Paksi Zoltán

asztrozófus

A magyar asztrológiai élet egyik kiemelkedő, mondhatni megkerülhetetlen alakja. Saját bevallása szerint élete egyik meghatározó feladata a gyógyítás és a csillagok ősi titkainak átadása.

Előadásának címe:
Naprendszer az emberben, ember a Naprendszerben
18:00 Nagyszínpad

Go to Top