Házirend

Tisztelt Jegytulajdonos!

Köszönjük, hogy részt vesz a Napfényes Fesztiválon, melyhez ezúton is jó szórakozást és tartalmas időtöltést kívánunk!
Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót:

 • Belépőjegye abban az esetben jogosít a rendezvényre történő belépésre, amennyiben Ön elfogadja a rendezvény házirendjét, továbbá azt, hogy a szervezők annak betartását ellenőrzik.
 • Az első belépésnél minden látogató karszalagot kap, melyet kérünk, helyezzen fel a csuklójára, és ne vegye le a rendezvény végleges elhagyásáig. A felhelyezett karszalag többszöri belépésre jogosít, a belépőjegy az első belépést követően érvényességét veszíti. A karszalag nem átruházható. A karszalagok meglétét a területen dolgozó biztonsági szolgálat emberei folyamatosan ellenőrzik. A sérült belépőjegyet vagy karszalagot a szervezőnek nem áll módjában cserélni. A karszalagot nem viselő vagy érvénytelen karszalagot viselő látogatókat a biztonsági szolgálat emberei a fesztivál területének elhagyására szólíthatják fel.
 • Kérjük, hogy az előadások és egyéb színpadi programok megtekintése idején, illetve az egyéni konzultációkon és a workshopokon való részvétel alatt a mobiltelefonokat némítsák le vagy kapcsolják ki.
 • Szervező nem tudja garantálni, hogy minden látogató befér a kívánt előadásra, workshopra vagy a személyes konzultációs lehetőségekre. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
 • A fesztivál területén megrendezett sport- és ügyességi programokon a látogatók kizárólag saját felelősségükre vehetnek részt. A szervezők állandó orvosi felügyeletet biztosítanak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a programok baleset nélkül, felügyelet mellett történjenek meg. Az ennek ellenére esetleg mégis bekövetkező bármiféle sérülésért azonban felelősségre nem vonhatók és semmiféle kártérítésre nem kötelezhetők.
 • A rendezvényen ruhatár üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget. A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk.
 • Az előadóterembe és workshoptermekbe folyadékot bevinni csak zárható pohárban vagy flakonban lehet.
 • A rendezvény teljes területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás, továbbá alkoholos, illetve kábítószeres befolyásoltság alatt állók a rendezvényt még érvényes belépőjegy birtokában sem látogathatják.
 • A rendezvényen az előadók és a látogatók nyugalmát zavarni tilos. Amennyiben az illető a Szervező figyelmeztetése ellenére sem változtat viselkedésén, úgy a rendezvényről pénzvisszatérítés nélkül eltávolítható.
 • A rendezvényről hang- és kép- és videófelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvény szervezőivel szemben. Tömegről készült felvételek esetében a felvétel felhasználásához a Szervező nem köteles az azon szereplők beleegyezését kérni.
 • Fényképezni szabad olyan módon, hogy az a többi látogatót, a fellépőket és a programot nem zavarja, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők előzetes írásos beleegyezésével lehet készíteni.
 • A fesztivál teljes területén kizárólag a szervező, a szervező által felkért operatőrstábok és az előzetesen bejelentkezett és erre a tevékenységre a szervezőtől engedélyt kapó média képviselői készíthetnek videófelvételeket és riportokat.
 • A rendezvény teljes területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! 
 • A rendezvény területére nincs lehetőség háziállatot behozni.
 • Kérjük, hogy a rendezvény területére üveget vagy egyéb veszélyes, sérülés okozására különösen alkalmas tárgyat ne hozzon magával. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek. 
 • A vendéglátással, a szervezőkkel vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeivel az információs pult munkatársaihoz fordulhat. 
 • A MOM Kulturális Központ területét biztonsági kamerarendszer figyeli, a kameraképek rögzítésre kerülnek, a lezárt területeket riasztó védi.

Köszönjük együttműködését!

Napfényes Élet Alapítvány

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.
Napfényes Fesztivál 2024 workshopok

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.
Napfényes Fesztivál 2024 konzultációk

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.