JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Természetgyógyászati konzultációk2022-05-13T19:49:34+02:00

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket!


Fontos! A személyes konzultációkra a rendezvény napján a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges!
A délelőtti időpontokra 9 órától, a délutáni időpontokra pedig 13 órától lehet jelentkezni!
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Videó a konzultációkról – lejátszás

A helyes kommunikáció kulcsai

A kommunikációs konzultáció során kulcsokat kaphatunk ahhoz, hogyan találjuk meg a középutat emberi kapcsolatainkban a túlzott önérvényesítés (mások elnyomása) és az önfeladás között.

Alkoholista szülők gyermekeinek problémái

A szülők alkoholizmusa életre szóló sebeket tud okozni a gyermeknek, amik nem múlnak el maguktól, pusztán attól, hogy felnövünk. Sokan kényes témának élik ezt meg, viszont érdemes ezzel a területtel foglalkozni, merni ezzel szembenézni, hogy hosszú távon lefejtsük magunkról az emiatt szerzett akadályozó tulajdonságainkat.

Allergia tanácsadás

A különféle allergiás tünetek mára népbetegséggé váltak. Egyes adatok szerint az iparilag fejlett országokban minden harmadik ember küzd időszakosan vagy állandóan allergiás tünetekkel. Hogyan kezelhetjük természetgyógyászati módszerekkel allergiás problémáinkat?

Antropozófus orvoslás

Az antopozófus gyógyászat egy holisztikus gyógymód, amely egyaránt alkalmazza a modern nyugati orvoslás vívmányait és egy újjáélesztett, teljes emberképen alapuló ősi természetgyógyászat eszközeit.

Az önszeretet művészete

Az önmagunkhoz fűződő kapcsolat minősége alapvetően meghatározza az életminőségünket, döntéseinket, testi-lelki egészségünket, sőt kapcsolatainkat – azt, hogy mennyire érezzük boldognak magunkat.

Bach-virágterápia

Napjainkban egyre népszerűbbé válik a Bach-virágterápia, ami egy virágeszenciákat használó természetes, szelíd gyógymód a legkülönfélébb testi és lelki problémák kezelésére.

Biográfiai (életvezetési) konzultáció

Miről szólnak az életünk eseményei? Hogyan tudjuk értelmezni őket, tanulni belőlük, alakulni általuk? A vak véletlen műve, ami velünk történik netán, vagy van mögötte egy sorsrendező elv, ami értünk és velünk dolgozik a fejlődésünkön?

Családállítás

Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy a sorsunk nagyon szorosan összefonódott elődeink, őseink sorsával, és gyakran ugyanazok a minták, ellenállások, dinamikai működések köszönnek vissza az életünkben. Akkor is jelen van ez a rejtett hatás, ha valakit a felmenők közül nem ismertünk.

Családi és párkapcsolati konzultáció

Állandó veszekedésektől hangos az otthonod? Úgy érzed, menthetetlenül eltávolodtatok egymástól a pároddal? Kétségbe vagy esve, mert a gyereked érthetetlen testi-lelki tüneteket produkál? Már felnőttél, mégis az az érzésed, hogy nem sikerült leválnod a szüleidről?

Elengedés és elfogadás

A ragaszkodás megköt és fogva tart, míg az elengedés felszabadít, az elfogadás pedig megtermékenyítő bőséget hoz. Mi a valódi elengedés? Mi szükséges az elengedéshez? Ez a konzultáció abban segít, hogy kiszabadulj a múlt fogságából, és megnyílj a jövő új lehetőségeinek!

Emésztési problémákról egyszerűen

Az orvostudomány jelen állása szerint betegségeink közel 80%-a visszavezethető az emésztőrendszer gyengeségére. Ezen gyengeség ugyanakkor egyszerűen kideríthető és orvosolható is.

Fejmasszázs

Fejünket rengeteg idegpálya hálózza be, amelyek összeköttetésben vannak a testünk különböző pontjaival, ezért a fejmasszázs az egész szervezetünkre jótékony hatással van.

Félelmeink legyőzése – a bizalom

A bizalom az egyik legerősebb lelki minőség, ami összetartja az embereket. Létezése minden tartós kapcsolat létfontosságú eleme. Mi történik viszont akkor, ha sérül a bizalom? Gyere el a konzultációra, és nyerd vissza a bizalmadat önmagadban, embertársaidban és az életben!

Fémkivezetés, fémméregtelenítés

A nehézfém-kivezetés a méregtelenítés egyik speciális területe. A nehézfémek lerakódása a szervezetben számos testi és pszichés problémához vezet, míg ezek kiürítése felszabadítólag hat az egész emberre.

Gerincápolás

Ennek a terápiás módszernek az a célja, hogy újra mozgathatóvá tegye az ízületeket, az izmokat és a szalagokat, és hogy oldja a bennük keletkezett funkcionális blokkokat.

Gyászfeldolgozás

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

Gyógytorna konzultáció

A gyógytorna egy olyan egyénre szabott speciális mozgásforma, amely segíti a már kialakult mozgásszervi problémák gyógyulását, illetve azok megelőzését.