Konzultációk

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál.

Konzultációk

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket. 

Fontos! A workshopokra és személyes konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges!

Újdonság!
A workshop részvételi és konzultációs lehetőségek 80%-át (kb. 800 workshop és kb. 300 konzultációs helyet) előzetesen online lefoglalhatóvá teszünk az elővételes jegyvásárlók számára!
(Csak a teljes árú, nyugdíjas és családi jegytípussal érhető el ez a szolgáltatás, a többi jegytípussal nem!)

Vedd meg a jegyedet most, regisztrálj, és kerüld el a sorban állást a helyszínen!
Minden látogató egy workshopon VAGY egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel. A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.

Konzultációk listája

Az antopozófus gyógyászat egy holisztikus gyógymód, amely egyaránt alkalmazza a modern nyugati orvoslás vívmányait és egy újjáélesztett, teljes emberképen alapuló ősi természetgyógyászat eszközeit.

9:20-18:20

A holisztikus fogászat a hagyományos fogászati módszerek és anyagok mellett – olykor azok helyett – szelíd és természetes anyagokat és módszereket is használ.

9:20-18:20

A szervezet öngyógyító rendszerét támogató kezelés, ami normalizálja az agyi-gerincvelői folyadék áramlását, harmonizálja az idegi funkciókat, javítja a koponyán belüli keringést, lazítja a kötőszövetes lemezeket és relaxálja az izmokat.

9:20-13:40

Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy a sorsunk nagyon szorosan összefonódott elődeink, őseink sorsával, és gyakran ugyanazok a minták, ellenállások, dinamikai működések köszönnek vissza az életünkben. Akkor is jelen van ez a rejtett hatás, ha valakit a felmenők közül nem ismertünk.

9:20-18:20

Állandó veszekedésektől hangos az otthonod? Úgy érzed, menthetetlenül eltávolodtatok egymástól a pároddal? Kétségbe vagy esve, mert a gyereked érthetetlen testi-lelki tüneteket produkál? Már felnőttél, mégis az az érzésed, hogy nem sikerült leválnod a szüleidről?

9:20-13:40

A szép mosoly, az ápolt fogak nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy magabiztosabbnak érezzük magunkat. Szerencsére ma már nagyon sokféle és jó minőségű eszköz áll rendelkezésünkre, melyek segítségével sokat tehetünk a ragyogó mosolyért! A konzultáción többek között ezeknek az eszközöknek a helyes használatával ismerkedhetsz meg, valamint a szájhigiénia új lehetőségeivel.

9:20-13:40

Egy nő sminkje akkor igazán jó, ha nem a sminket látjuk, hanem magát a nőt, a Dr. Hauschka sminktermékek használata pedig ezt teszi lehetővé. A smink készítmények az egyediség kiemelését szolgálják, illetve a nő belső szépségének külső megjelenését.

9:00-11:00

A tanulás természetes folyamat: velünk született képesség a világ és önmagunk megismerésére. A tanulás akkor veszíti el könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására az öröm eltűnik ebből a folyamatból, idővel pedig megjelenhetnek a tanulási nehézségek, a figyelemzavar, a koncentrációzavar.

9:20-12:40 és 15:00-18:20

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

14:00-18:20

Ennek a terápiás módszernek az a célja, hogy újra mozgathatóvá tegye az ízületeket, az izmokat és a szalagokat, és hogy oldja a bennük keletkezett funkcionális blokkokat.

14:00-18:20

A gyógytorna egy olyan egyénre szabott speciális mozgásforma, amely segíti a már kialakult mozgásszervi problémák gyógyulását, illetve azok megelőzését.

14:00-18:20

A hajunk nemcsak fejünk éke, hanem hírt ad vitalitásunkról, önmagunkkal való kapcsolatunkról, egészségi állapotunkról. Bármilyen hajjal kapcsolatos tünet üzenetet hordoz, amivel érdemes foglalkoznunk!

9:20-13:40

A hőkamerás állapotfelmérés magyar és nemzetközi szinten is ismert és elismert diagnosztikus módszer, különösen alkalmas például rejtett gyulladások, allergiák, emésztési és anyagcsere-zavarok, reflux, rejtőzködő gócok, egyes daganattípusok, illetve a stressz hatásainak beavatkozás nélküli feltérképezésére.

9:20-13:40 és 15:00-17:20

A homeopátia holisztikus szemléletű gyógymód, amely nem a betegség gyógyítására koncentrál, hanem a beteg ember testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását helyezi a középpontba.

15:00-17:20

Az íriszdiagnosztika a vizuáldiagnosztika gyöngyszeme, amely főleg a szivárványhártya vizsgálatával foglalkozik. Minden, ami történik a szervezetben, megjelenik a szemben is!

9:20-13:40

A kineziológia egy olyan szelíd és természetes terápia, melynek segítségével a legkülönbözőbb fizikai, energetikai vagy lelki problémák tárhatók fel és gyógyíthatók.

9:20-18:20

A jó mesék elengedhetetlenül fontosak a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A meseterápia a jól megválasztott mesék stresszoldó, személyiségfejlesztő és harmonizáló hatását használja fel a gyógyulás érdekében.

14:20-18:20

A mozgásterápia egy ősi és hatékony gyógymód, amelyet a történelem során mind mindig és mindenhol alkalmaztak az emberek egészségének és jólétének javítására. A testünk és a mozgásunk kifejezi, hogy milyenek vagyunk, milyen élményeket éltünk át, de rejtett módon azt is megmutatja, hogy mire van szükségünk a gyógyulás érdekében.

16:40-18:20

A művészeti munka az alkotás folyamatának átélésével nagyon sokat tud segíteni abban, hogy napvilágra kerüljenek a tudatalattinkból olyan érzések, emlékek, melyek egy adott probléma megoldásában segítségünkre lehetnek.

9:20-13:40 és 14:20-18:20

Az odontozófia egy szelíd módszer, amely egy kivehető készülék (aktivátor) segítségével segíti a szabálytalanul elhelyezkedő fogak rendeződését. Az odontozófia alapjairól, a fogazati eltérések és betegségek fizikai, energetikai és lelki aspektusairól lesz lehetőség beszélgetni a konzultáció során, a biológiai fogászat megközelítésében.

12:20-15:20

Pszichológiai tanácsadásunk abban segít a klienseknek, hogy felismerjék, hol vannak elakadások az életükben. Az önismereti munka célja, hogy közelebb kerülhessünk elzárt lelki tartalmainkhoz, és e tartalmak újra integrálódhassanak egyéni élettörténetünkbe – így segítve egy teljesebb, elégedettebb élet megvalósulását.

14:00-18:20

A reflexpontok a kínai gyógyászatból ismert meridián rendszerhez kapcsolódnak, ezért a reflexmasszázzsal feloldhatóak az energiablokkok, ez pedig jótékonyan hat a szövetek állapotára, a szervek működésére. A talp már a tünetek megjelenése előtt is hírt ad az esetleges problémákról, így a talpmasszázs állapotfelmérésre is alkalmas.

14:00-18:20

A ritmikus masszázs jelentősen eltér az ismert masszázsformáktól, ugyanis nem hajt végre nyomó mozdulatot a testen, inkább áramlóan és szívó jelleggel dolgozik.

14:20-18:20

Minden nőnek és férfinak van kedvenc színe. Sokszor vonzódunk egy-egy színhez, ami esetleg éppen divatosnak számít, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a szín jól is áll nekünk. A színtanácsadáson segítek Neked megtalálni azokat a színeket, amelyek a Te természetes külsőddel – szemszín, hajszín, bőrszín – a legjobban harmonizálnak.

14:00-18:20

A színek körülvesznek minket a világban és tudat alatt hatnak ránk. Mindegyik színhez köthetünk bizonyos témákat, minőségeket, tulajdonságokat. A színterápia rámutat arra, hogy az adott helyzetben mire van szükségünk, melyik területet kell erősítenünk, hogy a lelki békénk, harmóniánk helyreálljon vagy megerősödjön.

14:00-18:20

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.
Napfényes Fesztivál 2024 workshopok

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.
Napfényes Fesztivál 2024 konzultációk

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.