Természetgyógyászati konzultációk (online)

Természetgyógyászati konzultációk (online)2020-05-21T10:06:16+02:00

A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket, akik ezúttal egy élő online konzultáció keretein belül ismerkedhetnek meg az alternatív módszerekkel.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

Videó a konzultációkról – lejátszás

Életmód-tanácsadás (life coach)

Az életmód konzultáción gyakorlati ötleteket és tippeket hallhatunk egy tudatosabb életvitel kialakításához; útmutatást kaphatunk a természetes életmód megértéséhez és megvalósításához.

Kineziológia

A kineziológia egy olyan szelíd és természetes terápia, melynek segítségével a legkülönbözőbb fizikai, energetikai vagy lelki problémák tárhatók fel és gyógyíthatók.

Légy gerinces!

Gerincünk megfelelő állapota jelentős szerepet tölt be testi-lelki egészségünk, jó közérzetünk szempontjából. A modern életvitel nem kedvez gerincünk egészségének, ugyanakkor gerincünk állapota kihat többi szervünkre is.

Újjászületés a kiégésből

A kiégés („burnout”) kialakulása nem egyik pillanatról a másikra történik. Huzamosabb ideje fennálló helyzet, amely akár évek óta tartó rendezetlen munkahelyi szituáció miatt jelenhet meg, komoly lelki válságba sodorva az embert.

A foganás nehézsége mint életkrízis

A foganással kapcsolatos nehézségek sok pár életét megkeserítik, a felmérések szerint az érintettek aránya napjainkban jóval magasabb, mint korábban. A párokat rendkívüli módon megterheli ez a probléma, ugyanakkor a helyzet nem reménytelen!

Tanulási nehézségek oldása kineziológiai gyakorlatokkal

A tanulás természetes folyamat: velünk született képesség a világ és önmagunk megismerésére. A tanulás akkor veszíti el könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására az öröm eltűnik ebből a folyamatból, idővel pedig megjelenhetnek a tanulási nehézségek, a figyelemzavar, a koncentrációzavar és így tovább.

Fémkivezetés, fémméregtelenítés

A nehézfém-kivezetés a méregtelenítés egyik speciális területe. A nehézfémek lerakódása a szervezetben számos testi és pszichés problémához vezet, míg ezek kiürítése felszabadítólag hat az egész emberre.

Antropozófus orvoslás

Az antopozófus gyógyászat egy holisztikus gyógymód, amely egyaránt alkalmazza a modern nyugati orvoslás vívmányait és egy újjáélesztett, teljes emberképen alapuló ősi természetgyógyászat eszközeit.

Családállítás

Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy a sorsunk nagyon szorosan összefonódott elődeink, őseink sorsával, és gyakran ugyanazok a minták, ellenállások, dinamikai működések köszönnek vissza az életünkben. Akkor is jelen van ez a rejtett hatás, ha valakit a felmenők közül nem ismertünk.

Önismereti asztrológia

Ismerd meg önmagad az asztrológia segítségével és vedd kezedbe életed, formáld tudatosan! Ebben lesz segítségedre az asztrológia.

Böjttanácsadás

A konzultáció során az egészség megőrzéséhez és visszaállításához nyújtunk segítséget. Széles terápiás palettából választunk: a böjtölés és a különféle tisztítókúrák arzenálja mellett a holisztikus szemléletet és az antropozófus gyógyászat ismereteit is alkalmazzuk.

Belső Harcos

A Belső Harcos a belső világunknak egy olyan része, amely segíti a helytállást, a problémákkal való szembenézést, a célok melletti elköteleződést és a bátor megküzdést.

Gyászfeldolgozás

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

Allergia tanácsadás

A különféle allergiás tünetek mára népbetegséggé váltak. Egyes adatok szerint az iparilag fejlett országokban minden harmadik ember küzd időszakosan vagy állandóan allergiás tünetekkel. Hogyan kezelhetjük természetgyógyászati módszerekkel allergiás problémáinkat?

Harmonikus várandósság

A várandósság alatt nem csak a testünk, de a lelkünk is komoly változásokon megy át. Az anya önismerete kulcsfontosságú abban, hogyan éli meg az átalakulási folyamatot.

Kommunikációs tanácsadás

A kommunikációs konzultáció során kulcsokat kaphatunk ahhoz, hogyan találjuk meg a középutat emberi kapcsolatainkban a túlzott önérvényesítés (mások elnyomása) és az önfeladás között.

Önbizalom, önértékelés, önelfogadás

Halálunkig kénytelenek vagyunk „együtt élni” önmagunkkal, ezért nem árt, ha elfogadjuk magunkat, hiszen egy olyan „lakótárssal” van dolgunk, akinek nem rakhatjuk ki a szűrét. Az önmagunkkal való viszony számtalan dologra hatással van az életünkben...

Önszeretet, önelfogadás

Minden emberi kapcsolat alapja, hogy mennyire szeretem önmagam. Az önszeretet alapja pedig abban rejlik, hogy mennyire tudom békével elfogadni és felvállalni azt, aki vagyok az adott pillanatban, élethelyzetben.

Vizuáldiagnosztika

Minden, ami a testben történik, tehát a kóros folyamatok is, jól látható nyomot hagynak a szervezet külső felszínén. Az egyes területeken (arc, skalp, fül, írisz, haj, köröm, bőr stb.) megjelenő jelzések figyelembevételével teljes körű állapotfelmérés végezhető, amely sokkal hamarabb jelzi szervezetünk belső folyamatainak kórós eltéréseit, mint ahogy a klinikai tünetek megjelennének.

Szájápolási tanácsok

A helyes szájápolás nagyban hozzá tud járulni fogaink és ínyünk egészségéhez, hiszen a legjobb módszer itt is a megelőzés.

Általános méregtelenítés

A modern életvitel mellett a szervezetünk az évek során egyre több toxikus anyagot halmoz fel, amelyeket az immunrendszer nem tud kiüríteni. Ezek a sejtjeinkben felhalmozott toxikus anyagok elsavasodást és a legkülönbözőbb szervi problémákat okozzák. A méregtelenítéssel nagyon sokat javíthatunk testi állapotunkon.

Alkoholista szülők gyermekeinek problémái

A szülők alkoholizmusa életre szóló sebeket tud okozni a gyermeknek, amik nem múlnak el maguktól, pusztán attól, hogy felnövünk. Sokan kényes témának élik ezt meg, viszont érdemes ezzel a területtel foglalkozni, merni ezzel szembenézni, hogy hosszú távon lefejtsük magunkról az emiatt szerzett akadályozó tulajdonságainkat.

Pályaválasztási, munka- és hivatástanácsadás

Minden ember életében eljöhet az az életszakasz, amikor egy nagy kérdőjel jelenik meg előtte a hivatása területén. Most lehetőséged nyílik átbeszélni a „hogyan tovább?”-ot egy gyakorlott szakember segítségével.

További érdekes cikkek az önismeret és az életmód témájában

A szorongás oldása természetes módszerekkel

A szorongás korunkban népbetegséggé vált. A civilizációs életforma révén minket érő testi-lelki stressz óriási mértékben van jelen a mindennapjainkban. Tanulj meg természetes stresszoldó módszereket.

Alvás és álmatlanság 1. rész

Alvás és álmatlanság. Az emberi szervezet szilárd táplálék nélkül akár több hétig is kibírja, alvás nélkül azonban csak pár napig.

Egészséges napfürdőzés

„A Nap az az éltető erő, az az ősorvosság, amely mindenek felett való, amely mindenki által hozzáférhető, és amelyet recept nélkül bárki megkaphat.”

Fejfájás

A fejfájás megelőzésének és gyógyításának természetes módszerei

Játszmák és szabadság

Az emberi élet egyik fő célja a szabadságban és az önállóságban való növekedés. Ismerd meg a szabadságodat akadályozó játszmákat.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü