A Napfényes Élet Alapítvány

A Napfényes Élet Alapítvány2020-05-14T12:34:48+02:00

Alapítványunk közhasznú tevékenységet folytató nonprofit szervezet.

Célunk az emberek testi-lelki-szellemi harmóniájának elősegítése. Ennek érdekében rendszeres előadásokat és tanfolyamokat szervezünk az öngyógyítás, a természetes életmód, az önismeret és a szellemtudomány témaköreiben.

Kiadványaink között megtalálhatók az előadásokról készült felvételek CD-n és DVD-n, a fenti témákhoz kapcsolódó könyvek és füzetek, valamint a Manifesztum című kéthavilap. Megjelent könyveink és könyvsorozataink: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai 1–3., Az evangéliumok spirituális értelmezése 1–4., szellemtudományi sorozat (4 kötet), Lélektől lélekig – A harmonikus párkapcsolat titkai, Hála, öröm, boldogság – A kiteljesedett élet titkai.

Fő tevékenységünk mellett rendszeres karitatív tevékenységet is végzünk kórházlátogatás, nagycsaládosok számára ruhagyűjtés, hajléktalanok részére ruha- és ételosztás, illetve erdőtakarítás formájában.

Minden évben megrendezzük a Napfényes Fesztivált, a testi-lelki-szellemi egészséget népszerűsítő, ebben a témakörben az egyik legnagyobb és legrangosabb hazai rendezvényt.

Tevékenységünket támogatásokból, adományokból, illetve rendezvényeink és kiadványaink bevételeiből fedezzük. Amennyiben szeretné alapítványunk munkáját támogatni, annak összegéről – mely adóját csökkentheti – igazolást állítunk ki.

Napfényes Élet Alapítvány
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26., mfszt. 1.
Tel./fax: (1) 311-9999, mobil: (30) 311-9999
info@napfenyes.hu, www.napfenyes.hu
Bankszámlaszám: OTP 11709002-20121060
Adószám: 18095056-2-41

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü