Alapítványunk közhasznú tevékenységet folytató nonprofit szervezet. Célunk az emberek testi-lelki-szellemi harmóniájának elősegítése. Ennek érdekében rendszeres előadásokat és tanfolyamokat szervezünk az öngyógyítás, a természetes életmód, az önismeret és a szellemtudomány témaköreiben.

Kiadványaink között megtalálhatók az előadásokról készült felvételek (fizikai hordozón és online formában), a fenti témákhoz kapcsolódó könyvek és füzetek, valamint a Manifesztum című kéthavilap. Megjelent könyveink és könyvsorozataink: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai 1–3., Az evangéliumok spirituális értelmezése 1–4., szellemtudományi sorozat (4 kötet), Lélektől lélekig – A harmonikus párkapcsolat titkai; Hála, öröm, boldogság – A kiteljesedett élet titkai.

Fő tevékenységünk mellett rendszeres karitatív tevékenységet is végzünk: a rászorulók (elmaradott térségek lakói, nagycsaládosok, menekültek, hajléktalanok) részére ruha-, étel- és adománygyűjtést szervezünk, az adományokat az ország távoli pontjaira is eljuttatjuk. Emellett kórház- és anyaotthon-látogatást, ételosztást, illetve erdőtakarítást is szervezünk.

Minden évben megrendezzük a Napfényes Fesztivált, a testi-lelki-szellemi egészséget népszerűsítő, ebben a témakörben az egyik legnagyobb és legrangosabb hazai rendezvényt.

Tevékenységünket támogatásokból, adományokból, illetve rendezvényeink és kiadványaink bevételeiből fedezzük. Amennyiben szeretné alapítványunk munkáját támogatni, annak összegéről – mely adóját csökkentheti – igazolást állítunk ki.

Napfényes Élet Alapítvány
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26., mfszt. 1.
Tel.: (1) 311 9999, mobil: (30) 311 9999
info@napfenyes.hu, www.napfenyes.hu
Bankszámlaszám: OTP 11709002-20121060
Adószám: 18095056-2-41