A szervezőről

A Napfényes Élet Alapítvány közhasznú tevékenységet folytató nonprofit szervezet. Célunk az emberek testi-lelki-szellemi harmóniájának elősegítése. Ennek érdekében rendszeres előadásokat és tanfolyamokat szervezünk az öngyógyítás, a természetes életmód, az önismeret és a szellemtudomány témaköreiben.

Kiadványaink között megtalálhatók az előadásokról készült felvételek (fizikai hordozón és online formában), a fenti témákhoz kapcsolódó könyvek és füzetek, valamint a Manifesztum című kéthavilap. Megjelent könyveink és könyvsorozataink: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai 1–3., Az evangéliumok spirituális értelmezése 1–4., szellemtudományi sorozat (4 kötet), Lélektől lélekig – A harmonikus párkapcsolat titkai; Hála, öröm, boldogság – A kiteljesedett élet titkai.

Fő tevékenységünk mellett rendszeres karitatív tevékenységet is végzünk: a rászorulók (elmaradott térségek lakói, nagycsaládosok, menekültek, hajléktalanok) részére ruha-, étel- és adománygyűjtést szervezünk, az adományokat az ország távoli pontjaira is eljuttatjuk. Emellett kórház- és anyaotthon-látogatást, ételosztást, illetve erdőtakarítást is szervezünk.

Minden évben megrendezzük a Napfényes Fesztivált, a testi-lelki-szellemi egészséget népszerűsítő, ebben a témakörben az egyik legnagyobb és legrangosabb hazai rendezvényt.

Tevékenységünket támogatásokból, adományokból, illetve rendezvényeink és kiadványaink bevételeiből fedezzük. Amennyiben szeretné alapítványunk munkáját támogatni, annak összegéről – mely adóját csökkentheti – igazolást állítunk ki.

Napfényes Élet Alapítvány
Tel.: (1) 311 9999, mobil: (30) 311 9999
info@napfenyes.hu, napfenyes.hu
Bankszámlaszám: OTP 11709002-20121060
Adószám: 18095056-2-41

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.
Napfényes Fesztivál 2024 workshopok

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.
Napfényes Fesztivál 2024 konzultációk

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.