egy teljes nap értetek!
Szépségápolás, alkotás, feltöltődés és gasztronómia

Gyertek el barátnőddel a Napfényes Fesztiválra és élvezzétek az egész napos, tartalmas Én-időt! Hölgyeknek szóló programjainkat garantáltan imádni fogjátok.

Dr. Hauschka kozmetika

A természet erejével a külső-belső szépségért

A Dr. Hauschka kozmetika különleges arc- és testápolási módszere a bőr természetes működését veszi figyelembe, saját erőit támogatja. A külső ápoláson túl segítséget nyújt a lelassuláshoz, belső szépségünk felfedezéséhez és ahhoz, hogy kapcsolódni tudjunk a bennünket valóban tápláló, éltető ritmusokhoz a mindennapokban.

Nézd meg további workshopjainkat és konzultációinkat is!

előzetes regisztrációval már most foglald le helyedet!
Minden jegy egy workshop vagy konzultáció részvételre jogosít.

Egy nő sminkje akkor igazán jó, ha nem a sminket látjuk, hanem magát a nőt, a Dr. Hauschka sminktermékek használata pedig ezt teszi lehetővé. A smink készítmények az egyediség kiemelését szolgálják, illetve a nő belső szépségének külső megjelenését.

9:00-11:00

A mozgásterápia egy ősi és hatékony gyógymód, amelyet a történelem során mind mindig és mindenhol alkalmaztak az emberek egészségének és jólétének javítására. A testünk és a mozgásunk kifejezi, hogy milyenek vagyunk, milyen élményeket éltünk át, de rejtett módon azt is megmutatja, hogy mire van szükségünk a gyógyulás érdekében.

16:40-18:20

A művészeti munka az alkotás folyamatának átélésével nagyon sokat tud segíteni abban, hogy napvilágra kerüljenek a tudatalattinkból olyan érzések, emlékek, melyek egy adott probléma megoldásában segítségünkre lehetnek.

9:20-13:40 és 14:20-18:20

Minden nőnek és férfinak van kedvenc színe. Sokszor vonzódunk egy-egy színhez, ami esetleg éppen divatosnak számít, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a szín jól is áll nekünk. A színtanácsadáson segítek Neked megtalálni azokat a színeket, amelyek a Te természetes külsőddel – szemszín, hajszín, bőrszín – a legjobban harmonizálnak.

14:00-18:20

Alkoss szabadon a szabadban!

A Napfényes Fesztivál kültéri részén, a MOMKult kertjében található a Napműhely, ahol egész napos bemutatókat tartanak képzőművészeink.
Kézműves foglalkozásaikon szabad teret engedhettek alkotási vágyatoknak is!

KÉZMŰVES WORKSHOPOK

11:00-12:30 Vizesnemezelés

12:30-14:00 Szappankő faragása

14:30-16:00 Agyagozás

16:00-17:30 Kerek selyemkép festése

BEMUTATÓK

10:00-11:00 Csipkeékszer készítése

11:30-12:30  Selyemsál festése

13:00-14:00 Rózsa mécsestartó rézből

14:30-15:30 Gyapjúkép tűnemezeléssel

A szabadtéren vár az ÖNISMERETI UTCA amit nem érdemes kihagyni! Kerüljetek közelebb önmagatok megismeréséhez játékos feladatokon keresztül!
Az önismereti utca idei témája a NAP lesz. A feladatok játékosak ugyan, de a megoldásuk, átélésük során mélyebb dolgokat is feltárnak önmagatokkal kapcsolatban.

IMPRÓ TRÉNING
A felszabadult tréning során megismerkedhetsz az improvizáció három alapértékével: egymásra figyelés – elfogadás – jelenlét. Gyakorlataink felszabadítják a benned rejlő kreativitást és garantálják a jókedvet! A spontaneitás mindannyiunkban ott van, gyere és fedezd fel magad is.

FESTŐSAROK
A festősarokban idén is az alkotásé a főszerep. „Legyél Te is művész!” Személyre szabott festés-konzultációt tartunk, mely során megmutatjuk, milyen technika az akvarell, vagy miben másabb az akrillal való festés. Megfesthetjük a belső tájképünket, vagy önarcképünket, de követhetünk világhíres festők képeit, melyből sokat tanulhatunk.

A gasztronómia sem maradhat ki!

a napfényes étterem vegán séfjei főzőshow-val készülnek idén is! a legjobb hír, hogy kóstoló is szokott lenni és a recepteket is érdemes hazavinni .

Jöhet még egy kis kényeztetés?

Egy Napfényes Fesztivál nem is lenne az igazi, ha nem kínálnánk olyan finom ételeket, ami után legszívesebben mind a 10 ujjatokat lenyalnátok.
A Napfényes Étterem és a Napfényes Cukrászat egész nap vár titeket mennyei falatokkal. Minden növényi alapú, de az ízekben nem ismernek kompromisszumot!
Mosolygós pultosok, mentes süti, vegán fagyi, minden lesz, ami egy kényeztetős naphoz szükséges!

...mert minden nő szeret vásárolni

Térjetek haza egy egyedi készítésű ruhával, kézműves kendővel, ékszerrel, bio kozmetikummal, vagy vegán finomsággal! Fesztiválunk egyben vásár is, ahol csupa igényes holmit és tápláló, egészséges ételt szerezhettek be!

Nézd meg kik szórakoztatnak a Nagyszínpadon!

A kültéri programok mellett figyelmetekbe ajánlunk néhány produkciót, ami a momkult nagyszínpadán  fog elvarázsolni titeket. Ezeket a férfiakat nem érdemes kihagyni! :)

Az első és idáig egyetlen magyar bűvész, aki a Fool Us amerikai TV show-ban 2022-ben elhozta a trófeát! Lélegzetelállító produkciója most a Napfényes Fesztivál színpadán lesz látható!

14:30

Úton a teljesség felé...

Találjatok egyensúlyt az elmélyülés és a szórakozás között!
A fesztiváli programsorozat gerincét a Nagyszínpadon zajló előadások adják, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út titkait, rejtett összefüggéseit neves előadóink tolmácsolásában.

Rendszeres előadásai igen széles spektrumot fognak át a természetes életmódtól az önismereten át a spirituális témákig. Eddig 14 könyve jelent meg, közérthető stílusa miatt gyakori vendége televíziós és rádiós műsoroknak.

16:30

Meditatív fuvolaszóval engedünk útnak...

Az est záróeseménye minden évben Kövi Szabolcs fuvolaművész csodálatos meditatív koncertje.

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.