Biológiai fogászat

Időpont
  • 9:20-18:20
Erre a programra előzetesen is be tudsz jelentkezni. Az előzetes bejelentkezéshez a jegyvásárlást visszaigazoló emailben küldünk regisztrációs linket!
A férőhelyek száma korlátozott!
Konzulens
dr. Budai-Bartók Rita

dr. Budai-Bartók Rita

fogorvos
Horváthné dr. Budai Éva

Horváthné dr. Budai Éva

fogorvos, szájsebész
dr. Patai Korinna

dr. Patai Korinna

fogorvos, parodontológus

Biológiai fogászat

Sokszor a betegségek hívják fel figyelmünket lelki folyamatainkra, azok tudatosítására. A pszichoszomatika jelentőségéről és működéséről manapság könnyen tájékozódhatunk, ezzel a szemlélettel megvizsgálva a fogászati elváltozások, szájüregi problémák is kulcsot adhatnak saját magunk jobb, teljesebb megértéséhez, megismeréséhez.

A biológiai fogászat holisztikus szemlélettel közelíti meg a különböző fogászati problémákat – a fizikai kezelésen túl az energetikai és lelki aspektusokkal is foglalkozik. Fogaink is egy mikrorendszert képeznek, így különböző szerveinkkel, lelki területeinkkel állnak szoros kapcsolatban.

A holisztikus (vagy biológiai) fogászat a hagyományos fogászati módszerek és anyagok mellett – olykor azok helyett – szelíd és természetes anyagokat és módszereket is használ.

Odafigyel a fogak és a meridiánok, illetve a fogak és a szervek kapcsolatára, valamint segít tudatosítani a fog betegségeinek konkrét lelki hátterét. Szelíd és biztonságos módszerekkel segíti a nehézfémektől való megszabadulást.

A konzultáció során a gyakoribb szájüregi elváltozások (szuvasodások, gyulladások, nyálkahártya-elváltozások) és kialakulásuk lelki hátterének megismerésére lesz lehetősége a kedves Érdeklődőnek.

A konzultáción a vendég személyre szabott javaslatokat kap olyan kérdésekre és problémákra mint például az amalgámtömés eltávolítása, a nehézfémterheltség, a galvanizmus, a fluor használata, a fogpótlás vagy a szájhigiénia. A holisztikus szemléletű fogász tanácsot nyújt fogszuvasodás megelőzésére, valamint  ínygyulladás és ínyvérzés megelőzésére, kezelésének lehetőségeire otthon és a rendelőben. Segíti a vendéget abban, hogy fogainak, szájának egészségéért a mindennapok során ő maga is eredményesen tenni tudjon.

Várunk szeretettel:
dr. Budai-Bartók Rita, Horváthné dr. Budai Éva és dr. Patai Korinna fogorvosok

A Napfényes Fesztiválon 30+ féle workshoppal és a 29-féle konzultációval várunk különböző témákban.

Hogyan tudok részt venni?

Fontos! A workshopokon és személyes konzultációkon való részvételhez előzetes (online vagy személyes) regisztráció szükséges!

Minden látogató egy workshopon VAGY egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel. A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.
(Csak a teljes árú, nyugdíjas és családi jegytípussal érhető el ez a szolgáltatás, a többi jegytípussal nem!)

Nyitvatartás

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.

Elővétel

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek

Jegyek a Napfényes Étteremben elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

Foglalás

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

Vendéglátás

A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

14+

Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

Füst- és alkoholmentes

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.