Művészeti munkával segített önismeret

Időpont
  • 9:20-13:40 és 14:20-18:20
Erre a programra előzetesen is be tudsz jelentkezni. Az előzetes bejelentkezéshez a jegyvásárlást visszaigazoló emailben küldünk regisztrációs linket!
A férőhelyek száma korlátozott!
Konzulens
Bereczné Györfi Mónika

Bereczné Györfi Mónika

művészeti munkával segített önismereti konzulens
Szabó Norbert

Szabó Norbert

kineziológus

Művészeti munkával segített önismeret

A hétköznapi életünkben sokszor azért van elakadás, mert nem tudunk kimozdulni megrögzött gondolkodási sémáinkból, vagy nem merjük felszínre engedni elrejtett fájdalmainkat. Így viszont nem tudjuk megoldani a problémáinkat, akár belső tulajdonságainkról, akár a kapcsolatainkról legyen is szó. Ahogy eddig élted az életed, az vezetett a jelenlegi helyzethez. Ha mást szeretnél, változtatnod kell. De hogyan?

A művészeti munka komoly gyógyító hatással van a lélekre és az érzelmekre. A folyamat során a résztvevők megismerhetik, hogyan tudják saját művészeti munkájukban megtalálni gyógyulásuk kulcsait.

Az első lépés, hogy megtanulj szembenézni a problémáddal, arra, ami van.
A második lépésben meg kell tanulnod más nézőpontba kerülni az adott helyzettel kapcsolatban.
A harmadik lépés lehet a változtatás, ehhez azonban türelemre van szükség, mivel nagy ugrásokat nem tudsz tenni, csak kis lépéseket.

A konzultációk során kreatív eszközök segítségével megpróbáljuk felvázolni azt, amiben vagy, és újfajta módon rátekinteni az életed elakadásaira. A rajzolás és a festés segít kifejezni és érzelmileg átélni azt, ami az életedben történik. Az alkotásban aktívan részt veszel, saját élményekhez jutsz, és új felismerésekre teszel szert. Párbeszéd kezdődik saját belső érzelmi, és a gondolkodó-racionális részed közt, és ez a kapcsolódás kreatív problémamegoldáshoz vezet.

A fesztiválon bemutatandó terápiás munkában nem az adott probléma lerajzolásán van a hangsúly, hanem azon, hogy a résztvevő képes legyen egy feladat során megfigyelni saját magát, hogyan reagál, érez, gondolkodik. A cél az, hogy képes legyen megfigyelni a feladat során felmerülő nehézségeit, megfogalmazni a tapasztalatait. Ezek után megkeressük, hogyan képes túllépni ezeken a nehézségeken és a gyógyulás útjára lépni. A művészetterápiához nincs szükség rajztudásra!

Összefoglalva ez a módszer akkor hatékony számodra, ha
• úgy érzed, elakadtál;
• nem tudod, mi van veled;
• nem tudod, mit kellene másként csinálni, hogy javuljon a helyzet;
• nem tudod érzelmileg átélni a helyzetet.

Az életvezetési, önismereti konzultációk célja, hogy életed problémáira más módon tudj rátekinteni, és ezáltal új nézőpontba kerüljenek az eddig megoldhatatlannak tűnő problémáid.

Várunk szeretettel!

Bereczné Győrfi Mónika és Szabó Norbert

A Napfényes Fesztiválon 30+ féle workshoppal és a 29-féle konzultációval várunk különböző témákban.

Hogyan tudok részt venni?

Fontos! A workshopokon és személyes konzultációkon való részvételhez előzetes (online vagy személyes) regisztráció szükséges!

Minden látogató egy workshopon VAGY egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel. A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.
(Csak a teljes árú, nyugdíjas és családi jegytípussal érhető el ez a szolgáltatás, a többi jegytípussal nem!)

Nyitvatartás

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.

Elővétel

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek

Jegyek a Napfényes Étteremben elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

Foglalás

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

Vendéglátás

A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

14+

Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

Füst- és alkoholmentes

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.