László Attila

énekes

László Attila

énekes

László Attila erdélyi magyar énekes, aki mindössze 14 évesen nyerte meg a Csillag születik harmadik évadát. A médiában a Mátyás király frizurás fiúként említették az ízes tájszólással beszélő, kristálytiszta hangú kamaszt, aki sokak szívébe lopta be magát. Később adott interjúiból kitűnt, hogy a hirtelen jött ismertség nem változtatta meg, maradt továbbra is az a szerény, csendes fiú, aki azelőtt volt. Szüleitől is azt hozza, hogy ne akarjon többnek látszani, mint aki, hanem legyen egyszerű.

Többször említette, egyáltalán nem bánja, hogy nem csináltak belőle celebet. Így bár egy időre eltűnt a reflektorok elől, volt ideje nyugodtan elvégezni tanulmányait. 2016-ban lépett ismét a nyilvánosság elé, amikor az online térben először feldolgozásokkal jelentkezett, majd később saját dalain keresztül is megmutatta magát. A valódi értékek közvetítse a lényeges számára, nem pedig az ismertség, és a zenei trendek követése.

Beszélt róla, hogy missziójának érzi a nemzeti összetartás erősítését, rendszeresen jár távoli magyar közösségekhez, hogy a zenén keresztül erősítse kapcsolatukat az anyaországgal. „…örülnünk kéne, hogy valahova tartozunk, hogy megszólal egy magyar dal vagy egy bármi is, akkor tudjuk, hogy na, valahol összeér a szívünk.”  

2022 májusában ismerőseivel, pedagógusokkal és zenész barátokkal megalapította A Zene Összeköt Egyesületet, melynek célja a kulturális kapcsolatok, együttműködések kialakításának és ápolásának segítése határokon is átívelve, felhasználva a magyar könnyűzene adta lehetőségeket. Ennek keretében valósult már meg fiatalok zenei oktatását támogató tábor, és jótékonysági koncert is.

Nyilatkozataiban nem rejti véka alá, hogy fontos számára keresztény hite: „Az évek során jöttem rá arra, hogy egyedül kevés vagyok, hogy kell valami és mondanám azt, hogy gyenge vagyok, igen gyenge vagyok egyedül, és nekem abban van az erőm, hogy én hihetek.”

2023-ban „Amíg van kire várnom” című dalával kiérdemelte az egyik legnagyobb magyar zenei elismerést, a Fonogram-díjat az év hazai slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában. 

Forrás és további információ:

https://www.facebook.com/laszloattilaofficial/?locale=hu_HU

További programjaink

Nyitvatartás

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.

Elővétel

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek

Jegyek a Napfényes Étteremben elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

Foglalás

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

Vendéglátás

A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

14+

Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

Füst- és alkoholmentes

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Napfényes programok mindenkinek

Napfényes Fesztivál előadók 2024

Előadások

A holisztikus szemlélet öt jeles hazai képviselője áll idén is színpadra, hogy az egészséghez, a teljességhez és a lelki egyensúlyhoz vezető út titkaiból osszon meg néhányat – amennyi egy órába belefér – a hallgatósággal.
Napfényes Fesztivál 2024 sztárvendégek

Sztárvendégek, szórakozás

Az előadások között kiváló és népszerű művészek szórakoztatják a közönséget egy széles műfaji spektrumot átfogó műsorfolyammal a tánctól a bűvészeten át a meditatív koncertig.
Napfényes Fesztivál 2024 gyermekprogramok

Gyermek- és családi programok

A fiatalabb korosztályt is bő programválaszték várja: a szabadtér szinte minden szeglete rejt valami felfedeznivalót az apróságok számára az óriásjátékoktól a kézműves foglalkozásokon át a meseösvényig. A gyerekeket reggeltől délután 3 óráig bábszínházzal, bűvészműsorral, gyerekkoncertekkel várjuk az emeleti kupolateremben.

Workshopok

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerkedjünk számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Természetgyógyászati konzultációk

Az alternatív gyógymódok testi-lelki egészségünk és harmóniánk helyreállításához és megőrzéséhez nyújtanak szelíd, ugyanakkor hatékony segítséget. Szakembereink több mint húszféle módszerrel várják az érdeklődőket egy húszperces bemutató kezelésre, beszélgetésre!
Napfényes Fesztivál 2024 szabadidős programok

Szabadidős programok

A szabadtér a kicsiket és a felnőtteket is várja egy kis kikapcsolódásra, kreatív elfoglaltságra vagy éppen játékos önismereti foglalkozásra!
Napfényes Fesztivál 2024 vásár

Vásár

Több mint 30 kiállítónk a fesztivál témáihoz kapcsolódó színvonalas termékével várja a látogatókat, mint például bioélelmiszerek, natúr- és biokozmetikumok, művészi értékű kézműves tárgyak, öko tisztítószerek, könyvek stb.

A belépőjegy árán felül egyik programért sem kell külön fizetni!

Töltsd leingyenesanyagainkat!

Támogatóink

JEGYÁRAK

Jegytípusok, amivel ingyenes konzultációra vagy workshopra lehet jelentkezni:

5.500 Ft – Teljes árú
3.000 Ft – Nyugdíjas belépőjegy
11.000 Ft – Családi (2 felnőtt + 2 gyerek/diák)

Ezekhez a jegytípusokhoz nem jár az ingyenes időpontfoglalás:
3.000 Ft – Nappali tagozatos diák
1.500 Ft – Gyerek (7-14 éves korig)
1.000 Ft – 72 év felett
Ingyenes – 7 év alatt

Hírlevél feliratkozás
© 2004-2024 Minden jog fenntartva.
Napfényes Élet Alapítvány – segitseg@napfenyes.hu • napfenyes.hu • Telefon: +36 1 311 9999, +36 30 311 9999

Politikamentes rendezvény. A rendezvény nyitva tartását úgy határoztuk meg, hogy lehetővé tegye az önkormányzati és európai parlamenti választásokon való részvételt.