09:30 – Workshopterem 1

Ez a gyakorlati workshop abban segít, hogy bátran elindulj egy olyan cél felé, amit régóta szeretnél elérni.

Régóta vágysz arra, hogy belefogj valami újba, amiben kiteljesedhetnél, de kétségeid vannak a dolog sikerével kapcsolatban? Kutatások szerint a kezdő vállalkozók leginkább két dologtól félnek: a kudarctól és a rossz döntésektől. Ez a két félelem elég is ahhoz, hogy a tervek soha ne valósuljanak meg, hanem megmaradjanak a vágyak szintjén. Mindez persze munkahelyváltás, autóvásárlás vagy egy tervezett utazás kapcsán is előfordulhat, a hétköznapokban azonban a félelmeink sokszor rejtve maradnak, és csak azt érzékeljük, hogy a tervünk valamilyen érthetetlen okból nem valósul meg.

„Jó kifogás sose rossz” – tartja a mondás, és ez így is van. Kifogásaink olyan erősek, hogy akár egyetlenegy elég ahhoz, hogy megakadályozza terveink valóra válását. A kifogásaink csak nekünk fontosak, így hát nekünk kell felderítenünk a forrásukat.

Elképzelted már, hogy milyen érzés lenne azon kapni magadat, hogy egy régóta dédelgetett terved már el is indult a megvalósulás felé? A workshopon megtudhatod, mik azok a dolgok, amiken a legfontosabb változtatnod ahhoz, hogy a terveid valóra váljanak. 

Szeretettel várlak!

Szabó Norbert


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.