Újdonságok 2019-ben

Újdonságok 2019-ben2019-05-07T11:28:36+02:00

Évről-évre igyekszünk a Fesztivált megújítani, tovább színesíteni. Idei újdonságainkat alább foglaljuk össze:

Legfőbb újdonságunk a Pódiumszínpad, melynek révén tovább bővül előadáskínálatunk. Idén környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből vizsgáló témákról lesznek itt rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Fellép az „Ökoanyu”-ként ismert Nagy Réka, a „Dobd ki a szemetest” c. könyv szerzője, Tóth Andi, Karkus Ottó Waldorf-pedagógus, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger. Az előadások végén itt a közönség is kérdezhet! A Pódiumszínpad a C-épületben kapott helyet.

Idén a workshop-termek száma négyre bővül, így még szélesebb kínálatból válogathatnak az érdeklődők. Ízelítő új workshopjaink címeiből: Drámamentes fegyelmezés a családban,  Boldogságmítoszok, avagy a valódi boldogság kulcsa, Gyermekkorban szerzett lelki sebeink gyógyítása, Festésterápia pároknak – mélyebb megismerés szavak nélkül, Anyagi helyzetünk javítása és bőségtudatunk erősítése meseterápiával, Függőségek és szenvedélybetegségek a családban, Szakrális geometria – a tér és a formák titkai.

A Nagyszínpadon először lép fel a csillagászként, íróként és zenészként is ismert Grandpierre Atilla, a művészeti fellépők sorában pedig először üdvözölhetjük a népszerű musicalszínészekből álló duettet, Koós Rékát és Egyházi Gézát, valamint a tehetséges fiatal harmonikavirtuózt, Szabó Ádámot.

A Gyermekszínpad újdonságai között megtaláljuk az előadása végén a gyerekekkel közösen bábot készítő Manócska Társulatot, valamint a Csillag születik felfedezettjét, a később gyermeklemezével nagy népszerűséget szerző Kovácsovics Fruzsinát.

A rendezvény egyik főtámogatója, a BiOrganik standján a „Zizi kalandjai”-ról ismert Nagy Zita tart egész nap látványos főzőbemutatókat, és természetesen kóstolókkal is várják az érdeklődőket.

Az elővételben online jegyet vásárló látogatóink között hetente sorsolunk kiadványaink közül, a helyszínre érkező első 200 vendég pedig ráadás ajándékot kap!

Várjuk szeretettel!
a szervezők

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü