A tanulás természetes folyamat. Velünk született képesség, mellyel megismerhetjük a világot és önmagunkat. Figyeljük csak meg a kisgyermekeket, milyen kíváncsian, örömmel fedezi fel a környezetét! A tanulás akkor veszíti el könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására eltűnik az öröm ebből a folyamatból. Idővel megjelenhetnek a különböző tanulási nehézségek: figyelemzavar, koncentrációzavar, olvasási, írási, számolási problémák.

Napjainkban rohamosan nő az iskolákban szorongó, nyugtalan gyerekek száma, akik sokat betegeskednek és keveset mozognak. A tanulási nehézségek azonban nem csak a gyerekeket érintik, hiszen az iskolák elvégzése után is naponta kerülünk olyan élethelyzetekbe (új munkahely, új elvárások, új párkapcsolat, stb…), ahol tanulhatnánk valamit, vagy alkalmazni kellene a korábban megtanultakat.

A kineziológiai ismeretekre támaszkodó konzultációk során áttekintjük a tanulási nehézségek leggyakoribb okait, a nehézségek oldására pedig praktikus gyakorlatokat kaphatnak. Ezen technikák segíthetnek, hogy a tanulás újra örömteli folyamat legyen, akár gyermekről, akár felnőttről van szó.

Szeretettel várok mindenkit:
Laukó-Biró Anna


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.