Együttműködő partnereink és támogatóink

Együttműködő partnereink és támogatóink2020-05-14T13:02:44+02:00

Köszönjük nekik a korábbi fesztiválok létrejöttét, melynek köszönhetően idén van mit megosztanunk látogatóinkkal az online fesztivál keretében!

Magyarországon folyamatosan növekszik az igény az egészségeges életmódot szolgáló termékek iránt. A BiOrganik Online Kft. az életmódjukon változtatni akaró embereknek és a már egészségtudatosan vásárló emberek számára szeretne minél nagyobb választékot nyújtani bio- és reformtermékeivel.

Tovább…

A Tiszta Energiák a Földért és Emberért Kft. küldetése, hogy segítse az embereket tiszta, környezetbarát, megújuló erőforrásokból előállítani az általuk felhasznált energiamennyiséget, ezáltal gyógyítani a Földet és segíteni önfenntartó családok, közösségek kialakulását.

Tovább…

A Napfényes Gyógyközpontot a Napfényes Élet Alapítvány hívta életre 2008-ban. Kiemelt célunk, hogy szelíd és természetes módszerekkel támogassuk a hozzánk fordulókat testi-lelki egészségük megteremtésében és megőrzésében.

Tovább…

Célunk az egészséges életmód kedvelőinek megmutatni, hogy egészséges, tisztán növényi alapanyagok felhasználásával is mennyire ízletesen és változatosan lehet étkezni. Kínálatunkban a magyar és a nemzetközi konyha ízei egyaránt megtalálhatók.

Tovább…

Kínálatunkban sütemények, torták, fagylalt és pékáru egyaránt megtalálható, mindez minőségi, tisztán növényi alapanyagokból. Kerüljük a tartósítószereket, a mesterséges adalékokat és színezékeket, így termékeink egyszerre egészségesek és finomak.

Tovább…

Termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal támogatják a fesztivált:

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü