Köszönjük nekik a korábbi és az idei fesztivál létrejöttét!

Magyarországon folyamatosan növekszik az igény az egészségeges életmódot szolgáló termékek iránt. A BiOrganik Online Kft. az életmódjukon változtatni akaró embereknek és a már egészségtudatosan vásárló emberek számára szeretne minél nagyobb választékot nyújtani bio- és reformtermékeivel.

Tovább…

A Tiszta Energiák a Földért és Emberért Kft. küldetése, hogy segítse az embereket tiszta, környezetbarát, megújuló erőforrásokból előállítani az általuk felhasznált energiamennyiséget, ezáltal gyógyítani a Földet és segíteni önfenntartó családok, közösségek kialakulását.

Tovább…

Az ElektroBiker csapata kétkerekű rajongókból áll. A motor és a kerékpár mindig jelen volt az életünkben, legújabb mániák az e-MTB és az elektromos motorok lettek.

Tovább…

A Napfényes Gyógyközpontot a Napfényes Élet Alapítvány hívta életre 2008-ban. Kiemelt célunk, hogy szelíd és természetes módszerekkel támogassuk a hozzánk fordulókat testi-lelki egészségük megteremtésében és megőrzésében.

Tovább…

Célunk az egészséges életmód kedvelőinek megmutatni, hogy egészséges, tisztán növényi alapanyagok felhasználásával is mennyire ízletesen és változatosan lehet étkezni. Kínálatunkban a magyar és a nemzetközi konyha ízei egyaránt megtalálhatók.

Tovább…

Kínálatunkban sütemények, torták, fagylalt és pékáru egyaránt megtalálható, mindez minőségi, tisztán növényi alapanyagokból. Kerüljük a tartósítószereket, a mesterséges adalékokat és színezékeket, így termékeink egyszerre egészségesek és finomak.

Tovább…

Termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal támogatják a fesztivált: