12:30 – Workshopterem 1

Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked szól!

A korunkban oly gyakori szingliségnek, illetve a párkapcsolaton belüli eltávolodásnak a megfigyelések szerint van néhány igen gyakori oka:

  • szülőktől hozott káros hiedelmek, például „a férfiak gyengék, alkalmatlanok”;
  • múltbéli szakítások, válások, szerelmi csalódások fel nem dolgozott sebei;
  • el nem engedett régi szerelmek, akikhez a lelkünk mélyén visszavágyunk;
  • a tökéletes nő, vagy férfi ideája, amihez mérve soha senki nem lesz elég jó;
  • a női és férfi szerepek felcserélődése.

Az emberi élet egyik alapvető célja a kapcsolódás: létezni annyi, mint kapcsolatban lenni. Az egyik legfontosabb dolog, ami két ember szeretetteljes kapcsolódását megakadályozza, az önbizalomhiány. Azönbizalomhiányos ember elrejti saját belső világát mások elől, nehezen mutatja meg valódi érzéseit, szükségleteit. Jellemzően inkább kapni akar, mint adni, és ennek érdekében hamar beindítja a manipulációs és kommunikációs játszmákat, melyek megakadályozzák, hogy létre tudjon jönni a valódi, őszinte, szeretetteljes kapcsolódás a másik emberrel.

Szeretettel várlak a workshopon, ha szeretnéd megérteni, miért vagy egyedül, vagy elmélyíteni már meglévő párkapcsolatodat!

Nagy Gábor Borisz – Családterapeuta, családi és párkapcsolati mediátor


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.