Talán mindannyian megtapasztaltuk már, hogy a színek hatással vannak a lelkivilágunkra, az önbizalmunkra, a közérzetünkre, nem mindegy tehát, hogy milyen színű ruhákat viselünk.
Minden nőnek és férfinak van kedvenc színe. Sokszor vonzódunk egy-egy színhez, ami esetleg éppen divatosnak számít, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a szín jól is áll nekünk.
A színtanácsadáson segítek Neked megtalálni azokat a színeket, amelyek a Te természetes külsőddel – szemszín, hajszín, bőrszín – a legjobban harmonizálnak. Azt is segítek meghatározni, hogy a négy színtípus közül – tavasz, nyár, ősz, tél – melyikbe tartozol. Mindezek alapján javaslatokat kapsz, hogy milyen színű smink, illetve hajfestés áll jól, milyen színkombináció előnyös a ruházatban és milyen ékszer a megfelelő számodra.
Minden színtípushoz külön színpaletta tartozik. A paletta színeit tartalmazó színkártyák igen hasznosak ruhavásárlásnál, mivel megkönnyítik az optimális szín kiválasztását.

A színtanácsadás tehát segít önazonossá válni és színesebbé teszi az életedet!

Szeretettel várlak:
Kovácsné Kerékgyártó Katalin


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.