A Dr. Hauschka-féle kozmetikai kezelés válogatott, magas minőségű gyógynövénykivonatokból készült kozmetikumokkal történik, és teljes kezelést nyújt a test, a lélek és a szellem számára.

A Hauschka-kozmetikumokkal végzett kezelés a bőr problémáinak külsődleges és átmeneti megoldása helyett valójában a bőr öngyógyító, önregeneráló folyamatait aktivizálja. Megeleveníti  az anyagcserét és ezáltal segíti a bőr egészséges működését.  Az egyoldalúságokat (zsíros, aknés, száraz, stb. bőr) egyensúlyba hozva normalizálja, harmonizálja a bőr működését; stimulálja a nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a méregtelenítési és kiválasztási folyamatok egyensúlyát. Megerősíti a bőrt és jótékony védőburokkal veszi körbe a környezet káros hatásaival szemben.


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.