Egy nő sminkje akkor igazán jó, ha nem a sminket látjuk, hanem magát a nőt, a Dr. Hauschka sminktermékek használata pedig ezt teszi lehetővé. A smink készítmények az egyediség kiemelését szolgálják, illetve a nő belső szépségének külső megjelenését. Fontos megismernünk saját arcunkat, hogy tisztán lássuk, mit érdemes kiemelnünk a smink segítségével. Nem baj ha a vonásaink nem hibátlanok, lehet, hogy pont az lesz a szexepilünk, amivel nehezen barátkozunk meg. A szépítőszerek használatával kiemelhetjük egyéniségünket, hiszen minden nő különleges: a mosolya, a szeme, az élete.

A Dr. Hauschka sminktermékek kiemelik a női arc természetes szépségét. A termékek egyik különlegessége, hogy mentesek minden kémiai, illetve szintetikus illatanyagtól és tartósítószertől. Tartalmaznak viszont olyan különleges, a gyártó saját biodinamikus gazdaságából származó összetevőket, mint például a zsálya vagy a körömvirág.

Szeretettel várlak, ha szeretnél tanácsot kapni egyediséged, szépséged kiemeléséhez!
Barna-Herrer Dorottya


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.