13:30 – Workshopterem 3

A Schüssler-terápia Németországban született a 19. század végén. Népszerűsége, térhódítása méltán megalapozott, a Schüssler-sók a mai napig a leghatékonyabb természetes szerek közé tartoznak, ráadásul egyszerűek és könnyen elérhetők.

A modern korban nagy szükség van erre a terápiára, hiszen egyre nagyobb mértékben ki vagyunk téve a civilizációs hatásoknak, az egyes ásványi anyagok és nyomelemek hiányának, ami jelentősen fokozza az öregedési folyamatokat. A fiatalság megőrzése, az öregedés lassítása azon is múlik, hogy a szervezetünk hogyan tud megküzdeni az élettel járó nehézségekkel. Minél több energiánk van, annál inkább képesek vagyunk a megújulásra. A Schüssler-sók többek között ebben segítenek.

Az ásványi sók jelentős szerepet töltenek be a szervezet felépítésében, működésében, regenerálásában és táplálásában. Szinte minden fizikai panasz és betegség kezelhető a Schüssler-terápia által, akár önmagában, akár más gyógymódokkal kiegészítve.
A módszer előnyei:

  • Egyszerűen használható, hatékonyan működik.
  • Ha megismered, nélkülözhetetlen kincs lesz a házi patikádban!
  • Természetes gyógymód, amely kiegészítő terápiaként vagy alternatívaként is jól bevált.
  • Viszonylag egyszerűen megtudhatod milyen Schüssler-sók hiányoznak a szervezetedből, hiszen a jelek „az arcodra vannak írva”.

A workshopon bemutatjuk a módszert és annak praktikus használatát, az arcdiagnosztikát, valamint egyéb lehetőségeket is, amelyek segítenek kideríteni, melyik Schüssler-sóra lenne szükséged.

Szeretettel várunk!
Barna-Herrer Dorottya és dr. Várhelyi Gábor


Fontos! 
A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.