A ritmikus masszázs jelentősen eltér az ismert masszázsformáktól, ugyanis nem hajt végre nyomó mozdulatot a testen, inkább áramlóan és szívó jelleggel dolgozik.

A módszer szerint a szív egy központi kiegyensúlyozó szerepet tölt be az idegi és az anyagcsere-folyamatok között. Ezt az egyensúlyteremtő minőséget erősíti ez a masszázs, amellett, hogy a fogások jól eső, kellemes érzést keltenek.

A módszer különlegessége, hogy szervezetünk egészére tud hatást gyakorolni. Kezelhetők általa izomzati, csontozati, emésztési, keringési és idegrendszerhez kötődő problémák, belső szerveink és érzékszerveink problémái, szív- és légzőrendszeri megbetegedések egyaránt. Emellett segítséget jelenthet lelki nehézségeink kezelésében is, valamint rendkívüli energetizáló hatással bír.

A kezelések teljesen egyénre szabottak, a masszőr folyamatos figyelemmel fordul a páciens állapota felé kezelés közben, és a test visszajelzései alapján alakítja a kezelés folyamatát.

.


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.