Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatod el a vegán konyhaművészet alapjait!

  • A Napfényes Fesztiválon kóstoltál először vegán ételt?
  • Netán jártál már a Ferenciek terén lévő Napfényes Étterem és Cukrászdában, ahol tisztán növényi alapanyagokból dolgoznak?

Receptklubunkon most ellesheted lépésről lépésre a FALAFELKÉSZÍTÉS és –SÜTÉS, valamint a HUMUSZKRÉM– és TAHINIÖNTET–KÉSZÍTÉS fortélyait, felmerülő kérdéseidre is válaszolunk és természetesen a kóstoló sem marad el!

Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem séfje:
„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt ez a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
2008. óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemléletmód, a tiszta növényi táplálkozás előnyei. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt is nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek.
Fontos,hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, a vegán életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”

Ha kedvet kaptál a főzőcskéhez, iratkozz fel Kovács Zoltán, vegán séf YouTube csatornájára, ahol hétről hétre újabb recepteket próbálhatsz ki!

A 19. Napfényes Fesztivál hivatalos vendéglátója a Napfényes Étterem.

SOK SZERETETTEL ÉS NAPFÉNYES ÍZEKKEL VÁRUNK!

Napfényes Étterem, Cukrászda és Rendezvényterem

További információk: www.napfenyesetterem.hu


Fontos! A workshopokra a helyszínen a rendezvény napján előzetes bejelentkezés szükséges!
A délelőtti időpontokra 9 órától, a délutáni időpontokra pedig 13 órától lehet jelentkezni!
Minden látogató egy workshopon vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A workshopokon való részvétel  a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.