Pszichológiai tanácsadásunk abban segít a klienseknek, hogy felismerjék, hol vannak elakadások az életükben. Az önismereti munka célja, hogy közelebb kerülhessünk elzárt lelki tartalmainkhoz, és e tartalmak újra integrálódhassanak egyéni élettörténetünkbe – így segítve egy teljesebb, elégedettebb élet megvalósulását.

Ennek a munkának az első lépése, hogy felismerjük és megfogalmazzuk a problémáinkat, lehetőséget teremtve ezáltal belső erőforrásaink mozgósítására, illetve kedvező változások beindítására. A szakemberrel való konzultáció segíthet mozgásba lendíteni ezt a folyamatot.

Szeretettel várom!

Perfalvi Tünde
pszichológus


Fontos! A személyes konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges az emeleten vagy a szabadtéri teraszon található jelentkezési pultok valamelyikénél. Az egyes időpontokra a bejelentkezés fokozatosan válik elérhetővé, mindig a jelen pillanattól számított 3 órán belül kezdődő időpontokat lehet lefoglalni. Tehát például reggel 9-kor a 9:00 és 12:00 között kezdődő időpontokat, 11:30-kor a 11:30 és 14:30 között kezdődő időpontokat.
Minden látogató egy konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.
A konzultáción való részvétel a Fesztivál egyszeri belépődíján felül nem jár többletköltséggel.