Napfényes receptklub Kovács Zoltánnal

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanuljon profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatja el a vegán konyhaművészet alapjait!

A Napfényes Fesztiválon kóstolt először vegán ételt?
Netán járt már nálunk, a Ferenciek terén lévő Napfényes Étterem és Cukrászdában, ahol tisztán növényi alapanyagokból dolgozunk?

Receptklubunkon most ellesheti lépésről lépésre a legnépszerűbb vegán ínyencségek elkészítésének fortélyait!

Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem séfje:
„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt ez a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
2008. óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemléletmód, a tiszta növényi táplálkozás előnyei. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt is nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek.
Fontos,hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, a vegán életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”

További információk: www.napfenyesetterem.hu


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

2020-05-18T15:09:24+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü