Találj rá a párodra újra! – A párkapcsolat öt alappillére

Ha hiszünk benne, hogy az emberi életnek mélyebb értelme és célja van, akkor a párkapcsolatra is tekinthetünk úgy, hogy az spirituális fejlődésünk és kiteljesedésünk egyik legfontosabb segítője. Ezen a szemüvegen át tekintve a kapcsolatainkra sokkal könnyebb elfogadni a mindennapi életben felmerülő konfliktusokat, kríziseket, könnyebb elfogadni azt a sokszor fájdalmas tükröt, amit a társunk mutat nekünk.

A tudatos önismereti munka által a nehézségek lehetőségekké alakulhatnak át, hiszen a hiányosságokkal szembenézve új erényekben, képességekben gazdagodhatunk. Kézbe venni sorsunk formálását komoly erőfeszítést kér tőlünk, de így válhatunk szabaddá a tudattalanunkban garázdálkodó, hátráltató családi mintáink, lelki sebeink determináló hatásától. A párkapcsolat így válhat morális fejlődésünk egyik legfőbb segítőjévé. Ennek öt kiemelt területét vizsgáljuk meg workshopunkon.

Bízunk benne, hogy online workshopunk hasznos új felismerésekkel szolgál nézőink számára:
Köles Klára és Nagy Gábor Borisz


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

2020-06-05T18:10:04+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü