Pajzsmirigy kerekasztal

A pajzsmirigybetegségek évről évre egyre több ember életét nehezítik meg, ma már többen érintettek, mint a cukorbetegségben. A téma a tüneteket, a betegség kialakulását és a lehetséges gyógymódokat tekintve is rendkívül összetett, ezért fontosnak tartottuk összegezni a jelenleg rendelkezésünkre álló tudást és tapasztalatokat. Ebből született meg a Napfényes Egészségkalauz kiadványsorozat első kötete, amely 2019-ben jelent meg Pajzsmirigybetegségek megelőzésével és szelíd gyógymódjai címmel. A kiadványban részletesen foglalkozunk a különböző betegségek orvosi hátterével, a hagyományos és természetgyógyászati diagnosztikai lehetőségekkel, a betegség mögött meghúzódó lelki okokkal, valamint az általunk is sikerrel alkalmazott szelíd gyógymódokkal. 

A kiadványhoz kapcsolódóan egy új rendezvénysorozatot is útjára indítottunk: a Pajzsmirigy kerekasztal beszélgetésen a Napfényes Gyógyközpont négy szakértője négy szemszögből igyekezett átfogó képet adni a pajzsmirigybetegségekkel kapcsolatban, emellett pedig válaszoltak a vendégek kérdéseire is. A rendezvény egyszeri alkalom volt, de most, a Napfényes Fesztivál alkalmából örömmel adjuk közre a helyszínen készült felvételt, melyet reményeink szerint a fesztivál látogatói is hasznosnak találnak majd! 

Szeretettel vár minden látogatót Dr. Babics Júlia, Szikora Brigitta, Csehi István és Dr. Várhelyi Gábor


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

 

2020-06-03T09:17:29+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü