Gyermekkorban szerzett lelki sebeink gyógyítása – az anyaseb

Ha felnőttként hozzá akarunk férni valódi erőnkhöz, akkor hajlandónak kell lennünk feltárni a gyermekkori sebeinket. Ez a workshop abban segít, hogy el tudjunk indulni ezen az úton.

Az édesanya jólléte nagyon nagy mértékben hatással van a gyermekre. Természetesen a legtöbb anya a legjobbat akarja gyermekének, de a saját születése és felnövekedése során ő is megélt olyan fájdalmakat, hiányt, veszteséget, amelyeket „sebként” átörökít a gyermekére. Amikor gyermeke születik, öntudatlanul tőle szeretné megkapni azt, amit a saját édesanyja nem tudott megadni neki. Mivel a gyermek sérülékeny és túlélése az anyától függ, nincs sok választási lehetősége – vagy megfelel az anyjának és kielégíti a szükségleteit, vagy valamilyen módon fellázad ellene.

Szeretettel várlak workshopomon:
Köles Klára
kineziológus, családállító


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

2020-06-05T23:37:49+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü