A Hold és a Belső Gyermek az asztrológiában

Emlékszel milyen volt gyerekként felszabadultan játszani, énekelni, táncolni és belefeledkezni a pillanatba? Arra, amikor könnyedén megbíztál másokban és nyitott voltál? Ez a gyermek most is ott van benned! Ő a Belső Gyermek.

Gyermekkori élményeink és sérüléseink alapvetően meghatározzák a Belső Gyermekünk állapotát. Fájdalmaink, bizalmunk sérülései nyomot hagynak rajta, ő pedig védekező stratégiát alakít ki az élettel, a többi emberrel szemben. Védekezésképpen eltávolodunk gyermek önmagunktól és az általa hordozott fájdalmaktól, és elveszítjük vele a tudatos kapcsolatot. Mindez öntudatlanul meghatározza, hogyan alakul felnőttkori önbizalmunk, viselkedésünk és az élethez való hozzáállásunk.

A Belső Gyermekkel való újbóli kapcsolatfelvétel során felszabadíthatod őt! Ezt bármikor megteheted, csak egy döntésen múlik. Ha ő felszabadul, Te is visszanyered az önmagadba és az életbe vetett bizalmadat, a kreativitásodat és a nyitottságodat.

Az önismereti asztrológia segít visszatalálni az elveszett Belső Gyermekedhez. A születési képleted Holdjának jegy- és házhelyzete, fényszögei utalnak arra, hogy milyen a Belső Gyermeked, milyen szükségletei vannak, milyen sérülésekkel találkozhatott, és mi az, amiben támogatásra szorul. A Belső Gyermek megismerése által megértheted önmagadat, viselkedésedet, és nagyobb belső békére tehetsz szert.

Tarts velem a Belső Gyermek megismerésének útján workshopomon:
Antal Péter
asztrológus


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

2020-05-20T11:00:15+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü