Allergia kerekasztal

A Napfényes Fesztivál időpontjában már javában benne járunk az idei allergiaszezonban, így időszerű körbejárnunk ezt a témát. Különösen azért, mert ez a probléma is népbetegséggé nőtte ki magát az elmúlt évtizedek során, ezért a Napfényes Gyógyközpont Egészségkalauz című kiadványsorozatának második kötetét ennek a témának szenteltük. Az “Allergiás betegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai” című kiadvány a fesztivállal egy időben jelenik meg, és a megszokott alapossággal foglalkozik az allergiás betegségek orvosi hátterével, diagnosztikai lehetőségeivel, kialakulásuk lelki okaival, valamint a Napfényes Gyógyközpontban is alkalmazott természetgyógyászati lehetőségekkel. 

A kiadványsorozat első kötetéhez (pajzsmirigybetegségek) hasonlóan az allergiás betegségek kapcsán is szerveztünk egy kerekasztal-beszélgetést, melyen gyógyközpontunk négy szakértője foglalta össze az allergiával kapcsolatos orvosi és természetgyógyászati tudását, illetve sok éves tapasztalatát. 

Szeretettel vár mindenkit Dr. Hargitai Réka, Patay-Luptovits Melinda, Szikora Brigitta és Dr. Várhelyi Gábor, akik egyúttal társszerzői is az említett kiadványnak!


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

 

2020-06-03T09:06:55+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü