A krízisek mint életünk erőforrásai

„Miért pont velem történik?” – kérdezzük gyakran. Az életünkben bekövetkező nagy sorsfordulókat sokszor krízisként éljük meg. Számos élethelyzetben, amikor életünk nagy átalakuláson/változáson megy keresztül, megijedünk, elkeseredünk. Pedig az életkrízisek felemelkedésünk lehetőségei, ugródeszkái is lehetnek.

Életünk bizonyos állomásai – például a felnőtté válás, az anyává/apává válás, a nyugdíjba vonulás, szeretteink elvesztése, a komolyabb betegségek, balesetek – nehéz, ám fontos események, amelyeket sokszor igen nehezen tudunk elfogadni. Fontos tudnunk azonban, hogy minél kevesebbet foglalkozunk az életválságok jelentőségével és következményeivel, minél inkább kiszorítjuk őket a tudatunkból, annál fájdalmasabban jelentkeznek. A régi kultúrákban ezeket a váltópontokat beavatásokkal, szertartásokkal segítették.

A workshop azt a kérdést járja körül, hogy hogyan tudjuk napjainkban szertartások híján a sorsfordulókat felemelkedésünk lehetőségeiként megélni.

Szeretettel várom a workshopon:

Gyetvainé Germann Annamária
kineziológus, biográfiai konzulens


Ez egy felvételről közreadott workshop lesz, mely a honlapon való regisztrációt követően június 7-én 9 órától lesz elérhető.

 

2020-06-06T01:18:54+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü