JEGYVÁSÁRLÁS
Napfényes Fesztivál logó
Vendéglátás – Tisztán növényi, vegán kínálat2023-06-05T18:42:22+02:00

A Fesztivál vásári kínálatában széles választékban találunk vegán élelmiszereket, étrendkiegészítőket, gyógyhatású készítményeket és kozmetikumokat. A vendéglátásban emellett vegán ételek, ételkülönlegességek, cukrászati termékek és vegán fagylalt is várja a látogatókat!

VENDÉGLÁTÁS

A Fesztivál vendéglátója a hazai vegán palettán a legnagyobbak közé tartozó Napfényes Étterem és Napfényes Cukrászat.

A 20. Napfényes Fesztiválon szeretettel és rengeteg finomsággal vár a Napfényes Étterem és Cukrászda. Kóstolj bele a nyárba és a fesztiváli hangulatba, és élvezd a Napfény ízeit.
A Napfényes Étterem tisztán növényi alapanyagokból, az emberi szervezet számára szükséges gabonákból és zöldségekből készülő, ízletes és változatos ételeket kínál vendégei számára. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a felhasznált alap-anyagok húst, tojást és tejtermékeket, illetve fehér cukrot, finomlisztet, tartósítószereket és színezékeket még rejtett formában se tartalmazzanak.

napfenyesetterem.hu

Tisztán növényi alapanyagokból készült, adalékanyag, színezék- és tartósítószermentes, pék- illetve cukrászati sütemények, kelt, kevert leveles és sós tészták, torták, piskóták kekszek, fagyi és desszertek. Esküvői és születésnapi torták széles választéka, céges, intézményi, családi események, rendezvények ellátása. Finom és egészséges sütemények cukorbetegeknek és étel- allergiásoknak, egészséges életmódra törekvőknek.

Termékeink megtalálhatók a bioboltokban, illetve szeretettel várjuk Önöket a Napfényes Cukrászda és Pékségben (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 65. – közel a Nyugatihoz, a Decathlon szomszédságában), illetve a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. – a Veres Pálné és a Curia utca sarkán).

napfenyescukraszat.hu

VEGÁN WORKSHOPOK

Csináld magad! Jól kifőztük, mivel kedveskedjünk még Nektek a Fesztiválon! Megtanítunk néhány titkos receptünket, amivel otthon elkápráztathatod a családot és a barátokat. Találkozzunk 10:00 és 15:00 órakot a Szabadtéri Színpadon!
A vegán étel- és italkészítés workshopok előzetes regisztrációt nem igényelnek!

FRISSÜLJ FEL! – vegán italkészítés Szikra Dávid nyersvegán séffel

10:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Szikra Dávid nyersvegán séftől sajátíthatod el a vegán italkészítés alapjait. Ellesheted lépésről lépésre a ZÖLDTURMIX, MANGÓ SMOOTHIE, MANDULATEJ, MÁKTEJ és THAI CURRYS NYERS LEVES fortélyait.

FŐZŐSHOW Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfjével

15:00 – Szabadtéri színpad
Bejelentkezés nem szükséges!

Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanulj profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatod el a vegán konyhaművészet alapjait! Ellesheted lépésről lépésre a PAD THAI- ázsiai rizstészta, SZEJTÁN ALAPRECEPT, GYROS HÁZI GYROS-FŰSZERREL fortélyait.
Go to Top