Magyar Zsonglőr Egyesület varietéműsora

Zeitler Csongor

Zoletnik Zsófia és Kiss Gergely

Magyar Zsonglőr Egyesület

2017-ben volt 15 éves Magyar Zsonglőr Egyesület, a hazai cirkusz megújításának egyik úttörője. A cirkusz újfajta művészeti felfogásának terjesztőiként segítik, hogy az akrobatika minden ága és a zsonglőrködés mint szabadidős sport vagy hobbi terjedjen hazánkban. Bárki, aki kedvet érez magában, tanulhat náluk és velük cirkuszi készségeket az Inspirál Cirkuszközpontban (www.inspiralcircus.hu).

A fellépő művészekről:

Zeitler Csongor:
„2005-ben végeztem az Állami Artistaképző Intézetben mint akrobata. Pár év külföldi turnézás után rájöttem, hogy inkább szóló produkciót szeretnék csinálni. 2010 óta gyakorolok zsonglőrt, a számom 2014-ben készült el. A Fővárosi Nagycirkuszban debütáltam, majd angol és svájci cirkuszoknál dolgoztam. Célom, hogy felszabadítsam és átadjam az energiáimat a rendelkezésemre álló öt percben.”

Zoletnik Zsófia és Kiss Gergely:
A két tapasztalt művész több mint tíz éve dolgozik különböző műsorokban, melynek során a magyar zsonglőr közösség kiemelkedő előadóivá váltak. Mindketten a Tűzmadár társulat tagjai, valamint számos színházi és cirkuszi előadás artistái. Nemzetközileg ismert és elismert tűzzsonglőrök.
Egy színházi felkérés kapcsán kezdtek el dolgozni ezen a közös duettjükön, melynek eredményeképpen született meg a „Tango del Fuego” – argetin hangulat, látványos partnerakrobatika és egy kalap, melyről eldől ki is hordja valójában…
Két szólószámot is bemutatnak a műsor keretében a kontakt- és forgató zsonglőrködés világából: egyet hulahoppal és egyet hosszúbottal.

Idei válogatásunkban 2017-es nagyszínpadi fellépésük látható.

További információk az egyesületről: zsonglor.hu

2020-05-12T16:03:43+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü