Sasvári Sándor énekes

Sasvári Sándor

énekes

„Eredetileg zenésznek készültem és csak kíváncsiságból jelentkeztem 1982-ben az akkoriban induló Rock Színház társulatához. Felvettek egy nagyon jó kedélyű társaságba és rengeteg azóta is tartó barátságra leltem. (…) A Rock Színháznál már rövid idő elteltével komoly lehetőséget kaptam: a Sztárcsinálók című magyar rockoperában Juvenalis szerepét osztották rám. (A darab a hazai musical-színjátszás történetében kiemelkedő jelentőségűnek számított, zenéjét Miklós Tibor, szövegét pedig Várkonyi Mátyás szerezte.) Ugyanebben a darabban évekkel később Kyprios Jézus szerepét is volt lehetőségem eljátszani nem csak magyar nyelven, de – egy németországi turné alkalmával – angolul is. A Rock Színház a későbbiekben is igen meghatározó szerepet játszott az életemben, rengeteg főszerepet kaptam.” – írja honlapján pályafutása kezdetéről az énekes.

Jelenleg a Madách Színház társulatának tagjaként címszerepet játszik Az Operaház Fantomjában, emellett szerepel az Anna Kareninában (Karenin), a Jézus Krisztus Szupersztárban (Pilátus) és a Mamma Mia!-ban (Sam Carmichael).

A Jászai Mari-díjjal és EMeRTon-díjjal kitüntetett művész tagja volt a legendás Színészzenekarnak és a Színész Öttusa Válogatottnak, valamint 1987 óta aktív díjugrató versenyző.

Sasvári Sándor többször is fellépett a Napfényes Fesztiválon, idei válogatásunkban 2018-as koncertje szerepel.

További információk: sasvarisandor.hu

2020-05-12T15:50:12+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü