Román Sándor Táncakadémia

Román Sándor Táncakadémia

2016. szeptemberében elindult az ExperiDance Táncakadémia, ahol nem csak nézni, de már tanulni is lehetett a világhírű ExperiDance stílust, a klasszikus balett és néptánc mellett. A Táncakadémián 10-14 éves fiúk és lányok tanulhattak neves mesterektől, magas szakmai színvonalon. Sőt, 16 éves koruktól akár a Társulat tagjaként hazai és nemzetközi produkciókban is felléphettek, és hivatásos táncosokká válhattak.

A repertoár egyik legsikeresebb előadása a Nagyidai cigányok című tánckomédia, mely a Magyarországon élő cigányok kincset érő kultúráját mutatja be a tánc nyelvén. Az előadásból két részletet láthatunk a felvételen: a Hold tánc és a Cigánytábor címűt.

További információk: tancakademia.hu

2020-05-19T18:23:36+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü