Galambos Fecó bűvész

Galambos Fecó

bűvész

Mikromágiában világbajnoki bronzérmes, bűvészfilm-gyűjteménye Közép-Európában a legnagyobb. A katonatiszti pályát feladva lett hivatásos bűvész, fellépéseivel bejárta a világot. A hágai világbajnokság mellett megnyert vagy díjat nyert számos más rangos hazai és külföldi versenyen is.

Az évek során univerzális bűvésszé nőtte ki magát, ami azt jelenti, hogy a bűvészet minden ágában ad elő műsort. Az ország egyik legtöbbet fellépő, legfoglalkoztatottabb bűvésze, aki munkásságáért megkapta a Magyar Köztársaság bronz érdemkeresztjét is.

Hivatásáról ő maga így nyilatkozik:

„Nem készültem tudatosan bűvésznek, csak egyszerűen megszerettem és az életemmé vált. A mai napig egy mottó szerint dolgozom: »Ha nem tűzöl magad elé elérhetetlen célokat, még az elérhetőeket sem fogod elérni!«”

Idei válogatásunkban Galambos Fecó 2019-as nagyszínpadi, illetve gyermekműsora látható.

Forrás és további információ: galambosmagic.hu, facebook.com/galambosmagic

2020-05-12T16:10:55+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü