Zenesátor

A Zenesátor ars poeticája a kedvcsinálás – hogy ráébresszük a hozzánk látogató gyerekeket és felnőtteket, hogy zenélni mindenki tud; hogy zenélni jó és élvezetes, s csupán arra van szükség, hogy bátran nekifogjunk!

A zene az élet ritmusa, ott van mindenkiben, lüktet az ereinkben, ki- és belélegezzük.
Játékosan bevezetjük a hozzánk látogatókat a hangszeres játékba és sok érdekes hangszer megismertetésével, egyszerű eszközök használatával egész nap együtt játszunk, zenélünk. Egyszerű fa, kő, fém csörgő hangszerekkel játszunk együtt – egymásra figyelve közöset alkotva.

Az örömteli, felszabadult zenei játék felvidítja a szívünket, jó kedvre deríti a környezetünket és túllendít a nehézségeken.

2018-03-13T15:56:55+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü