Társasjátéksátor

Már az ókorban is felismerték, hogy a játék kulcsfontosságú szerepet tölt be az ember életében, és számos lehetőséget ad arra, hogy egy közös élményen keresztül jobban megismerjük társainkat és önmagunkat.

Ha a legtöbb ember a társasjátékra gondol, olyan régi játékok jutnak eszébe, mint például a Ki nevet a végén, vagy a Capitaly. Az igazság azonban az, hogy az elmúlt tíz évben a társasjátékipar ugrásszerű fejlődésnek indult Európában és ötletesebbnél ötletesebb játékok jelentek meg a piacon. A Napfényes Fesztivál társasjáték sátrában most lehetőség nyílik rá, hogy a játszani vágyó felnőttek számos játékot kipróbáljanak. Célunk, hogy mindenki megtalálja a magának való játékot, ezért sokrétű kínálatunkban gyors, logikai játékoktól kezdve a kalandjátékokat egyaránt megtalálnak. Sokaknak talán újdonságot jelentenek majd az úgynevezett kooperatív játékok, melyekben a játékosok nem egymás ellen játszanak, hanem egymással összefogva kell teljesíteniük a játék feladatát, küldetését. Bízzák rá magukat lelkes és segítőkész játékmestereinkre, akik gondoskodnak arról, hogy a társasjáték sátor felhőtlen kikapcsolódást jelentsen minden látogató számára!

„Többet tudsz meg egy emberről egy óra közös játékból, mint egy év beszélgetésből.” (Platón)

Győri Zoltán Gábor társasjátékos vlogger, játéktervező, előadó. A „Mit Játsszunk?” vlog Youtube csatorna vezetőjeként szívügye a társasjátékozás népszerűsítése, és hogy minél több embernek mutathassa meg ezt a remek hobbit. Beszélgetős party-társasjátéka az ‘IGEN?’ 2019 legnépszerűbb magyar fejlesztésű játéka, melyben izgalmas kérdésekre válaszolva ismerhetjük meg mélyebben játékostársainkat. A Napfényes fesztiválon Zoltán játékmesterként vesz majd részt, hogy szórakoztató, modern társasjátékokkal ismertesse meg a résztvevőket.


A társasajátéksátor támogatója:

2019-05-27T07:06:36+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü