Hagyományok sátra

A Hagyományok sátra évről évre várja azon kedves látogatóit a Fesztiválon, akik érdeklődnek a magyar történelem és a magyar nép hagyományai iránt.

A sátor központjában idén Árpád-házi királyaink állnak. Tudjuk-e róluk, hogy sokan közülük a középkori Európa leghatalmasabb és leggazdagabb királyai közé tartoztak? Nemes alakjuk, lovagias természetük, népük és hazájuk iránti szeretetük és áldozatkészségük révén méltán érdemelték ki a „Szent Királyok nemzetsége” elnevezést, ahogy régen hívták őket.  Az ő alakjaikat elevenítjük meg sok-sok izgalmas feladat és játék segítségével. Lesz lebilincselő király-totó és kreatív minivár-építés; címert és pajzsot faraghatunk magunknak, megrajzolhatjuk a Szent Koronát, s „arany” lapokra véshetjük alkotásainkat. A sportos lelkűek többek közt nyilazással is próbára tehetik rátermettségüket.

Mindezek mellett még számos más érdekességre is számíthatnak kicsi és nagy látogatóink egyaránt, akiket sok szeretettel várunk a Fesztivál teljes időtartama alatt a Hagyományok Sátrában!

2018-05-17T11:26:38+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü