Varga Balázs

Varga Balázs

Alkalmazott táplálkozástudományi menedzser,
vegán táplálkozási szakértő
és blogger

Ki vagyok és mit csinálok?
Varga Balázs vagyok, vegán táplálkozási szakértő és blogger.
Fontosnak tartom felhívni a figyelmet, hogy minden sportolónak van lehetősége továbblépni az állati fehérjéken túl és kipróbálni valami újat. Elkötelezettnek érzem magam abban, hogy mind azt a tudást, amit az évek alatt megszereztem átadjam egy új generációnak, hogy jobb világot teremtsünk magunknak, másoknak, környezetünknek.

  • Szakértelem. Növényi alapú táplálkozásról szóló tanulmányaimat az amerikai Cornell Egyetem és a T. Colin Campbell Alapítvány által létrehozott képzésén végeztem el.
  • Sport és erő. Az életem szerves részét képezi a napi testmozgás, fő sportágam a streetworkout.
  • Egy mérés, nem mérés. Eredeti végzettségemet tekintve mérnök informatikus, mérnöktanár vagyok, tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Főiskolán végeztem el.
  • Tudás, amit érdemes terjeszteni. Szeretnék segíteni mindazoknak, akik szeretnének lefogyni, izmot építeni, egészségesen élni.

„Célom, hogy segítsek mindazoknak, akik szeretnének lefogyni, izmot építeni, egészségesen élni. Magam is rendszeresen sportolok, fő sportágam a streetworkout. Küldetésemnek tekintem, hogy a növényi étrendről egyetemi tanulmányaim során szerzett tudásomat és személyes tapasztalataimat átadva hozzájáruljak ahhoz, hogy jobb világot teremtsünk magunknak, másoknak, környezetünknek.”

További információk: www.balazsvegansport.hu

2019-05-02T13:21:58+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü