Pódiumszínpad

Pódiumszínpad2019-05-23T14:42:49+02:00

A Pódiumszínpad házigazdája a Napfényes Rendezvényterem.
A Pódiumszínpadon Karkus Ottó előadása előtt, valamint Varga Balázs előadása után könyveket és a Napfényes Rendezvényterem kulturális programjaira szóló belépőjegyeket sorsolunk ki.

Varga Balázs

alkalmazott táplálkozástudományi menedzser, vegán táplálkozási szakértő és blogger


„Célom, hogy segítsek mindazoknak, akik szeretnének lefogyni, izmot építeni, egészségesen élni. Magam is rendszeresen sportolok, fő sportágam a streetworkout. Küldetésemnek tekintem, hogy a növényi étrendről egyetemi tanulmányaim során szerzett tudásomat és személyes tapasztalataimat átadva hozzájáruljak ahhoz, hogy jobb világot teremtsünk magunknak, másoknak, környezetünknek.”

Előadásának címe:
Top 7 egészségügyi mítosz,
ami visszatart a növényi étrendtől

Nagy Réka

Ökoanyu
szerkesztő, újságíró, blogger


Négy fenntarthatósági tematikájú könyv szerzője. Könyveiben, cikkeiben és előadásain saját példáján keresztül a mindenki által könnyen beépíthető és megvalósítható, fenntartható, zöld megoldásokat népszerűsíti.

Előadásának címe:
Kicsivel zöldebben –
tanácsok a környezettudatos háztartásért

Karkus Ottó

Waldorf-pedagógus a solymári Fészek Waldorf-iskolában.


Több évtizedes pedagógiai és lélektani tapasztalatait megosztva segít megértetni mi zajlik a kamaszok lelkében, hogyan látják, hogyan élik át a világot és önmagukat. Ez a megértés segíti a szülőket és nevelőket abban, hogy ne csak túléljék, hanem mindenki javára fordíthassák ezt a sokszor kritikus időszakot, a kamaszkort.

Előadásának címe:
A kamaszok titokzatos világa –
a szeretve nevelés művészete

Napfényes Receptklub Kovács Zoltánnal

vegán séf (Napfényes Étterem)


„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt ez a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.”

Napfényes Receptklub a pódiumszínpadon:
A BÖLCS tányér – azaz mi kerüljön az asztalunkra a mindennapokban? – Könnyen, gyorsan finomat és egészségeset Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem séfjével

Tóth Andi

a Dobd ki a szemetest c. könyv szerzője, a Háztartásom Hulladék Nélkül blog szerkesztője


Tóth Andinak hívnak és egy hétköznapi gödöllői anyuka vagyok, 3 gyerekkel, szerető férjjel, kertes házzal, kutyákkal, cicával és egy nyuszival, akinek a környezettudatos életmód az életének szerves részévé vált. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom teljesen elfogadó az ilyen irányú háztartás vezetésem iránt, sőt nem csupán elfogadóak, de együttműködőek is. (...) Életünk része, hogy figyelünk a szemét termelésünkre, minden pillanatban már tudat alatt is keresem az alternatív, környezettudatos, és minél kevesebb hulladékkal járó megoldásokat.

Előadásának címe:
Háztartásom hulladék nélkül

Kocogástól az Ironmanig – sikeres sportolók a vegánságról
(kerekasztal-beszélgetés)

Akik beszélgetnek:

Bíró Zsófi – gyógy- és pszichopedagógus, analitikusan orientalt gyermekterapeuta, ultrafutó
Száraz Dénes – színész, amatőr hosszútávfutó
Beda Szabolcs – senior Európa- és világbajnok maratonfutó
Varga Balázs – alkalmazott táplálkozástudományi menedzser, vegán táplálkozási szakértő és blogger

A beszélgetést vezeti:
Tóth Viktor – triatlonedző, többszörös bajnok terep-triatlonista és hosszútávfutó

A kerekasztal-beszélgetés címe:
Kocogástól az Ironmanig – sikeres sportolók a vegánságról

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü