Vendéglátás

Vendéglátás2020-05-14T15:08:39+02:00

Idei online fesztiválunkon sajnos nincs vendéglátás, de aki még nem járt nálunk, azzal megosztjuk, hogy rendszerint…

…a Fesztivál vásári kínálatában széles választékban találunk vegán élelmiszereket, étrendkiegészítőket, gyógyhatású készítményeket és kozmetikumokat. A vendéglátásban emellett vegán ételek, ételkülönlegességek, cukrászati termékek és vegán fagylalt is várja a látogatókat!

A Fesztivál vendéglátója a hazai vegán palettán a legnagyobbak közé tartozó Napfényes Étterem és Napfényes Cukrászat.
 
 

Napfényes Étterem

TISZTÁN NÖVÉNYI ÉTELEK

A Napfényes Étterem tisztán növényi alapanyagokból, az emberi szervezet számára szükséges gabonákból és zöldségekből készülő, ízletes és változatos ételeket kínál vendégei számára.  
Nagy gondot fordítunk arra, hogy a felhasznált alapanyagok húst, tojást és tejtermékeket, illetve fehér cukrot, finomlisztet, tartósítószereket és színezékeket még rejtett formában se tartalmazzanak.

Ha Önnek is fontos az egészsége, de nem szeretne lemondani a finom ízekről, keressen bennünket a Napfényes Fesztiválon! Reform ételkóstolónkon ízelítőt kaphat a növényi étrendből, a receptklubban elsajátíthatja néhány egyszerű vegán étel készítését, büfénkben pedig kedvére válogathat a fesztiváli menünkből.

Önt is szeretettel várjuk éttermünkben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.) és a Napfényes Fesztiválon!

www.napfenyesetterem.hu

Napfényes Cukrászat

EGÉSZSÉGES ÉS FINOM SÜTEMÉNYEK

Tisztán növényi alapanyagokból készült, adalékanyag, színezék- és tartósítószermentes, pék- illetve cukrászati sütemények, kelt, kevert leveles és sós tészták, torták, piskóták kekszek és desszertek.
Esküvői és születésnapi torták széles választéka, céges, intézményi, családi események, rendezvények ellátása.
Finom és egészséges sütemények cukorbetegeknek és ételallergiásoknak, egészséges életmódra törekvőknek.

Keressen bennünket a Napfényes Fesztiválon!
Termékeink megtalálhatók a bioboltokban, illetve szeretettel várjuk Önöket a Napfényes Cukrászda és Pékségben (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 65. – közel a Nyugatihoz, a Decathlon szomszédságában), illetve a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. – a Veres Pálné és a Curia utca sarkán).

www.napfenyescukraszat.hu

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü