Harmonikus várandósság

A várandósság alatt nem csak a testünk, de a lelkünk is komoly változásokon megy át. Az anya önismerete kulcsfontosságú abban, hogyan éli meg az átalakulási folyamatot. Van, aki áldásként, van aki teherként tekint erre az időszakra. Van, aki végig jól van, másokat rosszullétek gyötörnek.

Ebben a különleges időszakban fontos tudatos szintre hozni a lélek mélyén rejtőző témákat. Ezek feltárása, tudatosítása nagy mértékben hozzájárul a várandóság békés, szeretetteljes átéléséhez, segíti a kötődés kialakulását a baba és a mama között, illetve felkészít a szülésre, a szülővé válásra.

Várom szeretettel:
Patay-Luptovits Melinda


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-25T15:06:08+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü