Tanulási nehézségek oldása kineziológiai gyakorlatokkal

A tanulás természetes folyamat. Velünk született képesség, mellyel megismerhetjük a világot és önmagunkat. Figyeljük csak meg a kisgyermekeket, milyen kíváncsian, örömmel fedezi fel a környezetét! A tanulás akkor veszíti el könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására eltűnik az öröm ebből a folyamatból. Idővel megjelenhetnek a különböző tanulási nehézségek: figyelemzavar, koncentrációzavar, olvasási, írási, számolási problémák.

Napjainkban rohamosan nő az iskolákban szorongó, nyugtalan gyerekek száma, akik sokat betegeskednek és keveset mozognak. A tanulási nehézségek azonban nem csak a gyerekeket érintik, hiszen az iskolák elvégzése után is naponta kerülünk olyan élethelyzetekbe (új munkahely, új elvárások, új párkapcsolat, stb…), ahol tanulhatnánk valamit, vagy alkalmazni kellene a korábban megtanultakat.

A kineziológiai ismeretekre támaszkodó konzultációk során áttekintjük a tanulási nehézségek leggyakoribb okait, a nehézségek oldására pedig praktikus gyakorlatokat kaphatnak. Ezen technikák segíthetnek, hogy a tanulás újra örömteli folyamat legyen, akár gyermekről, akár felnőttről van szó.

Szeretettel várok mindenkit:
Laukó-Biró Anna


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-20T09:40:20+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü