Bőrápolási tanácsadás Dr. Hauschka kozmetikumokkal

A Dr. Hauschka-féle kozmetikai kezelés válogatott, magas minőségű gyógynövénykivonatokból készült kozmetikumokkal történik, és teljes kezelést nyújt a test, a lélek és a szellem számára.

A Hauschka-kozmetikumokkal végzett kezelés a bőr problémáinak külsődleges és átmeneti megoldása helyett valójában a bőr öngyógyító, önregeneráló folyamatait aktivizálja. Megeleveníti  az anyagcserét és ezáltal segíti a bőr egészséges működését.  Az egyoldalúságokat (zsíros, aknés, száraz, stb. bőr) egyensúlyba hozva normalizálja, harmonizálja a bőr működését; stimulálja a nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a méregtelenítési és kiválasztási folyamatok egyensúlyát. Megerősíti a bőrt és jótékony védőburokkal veszi körbe a környezet káros hatásaival szemben.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-14T13:53:27+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü