Személyiségfejlesztés

Személyiségünk egyedivé és megkülönböztethetővé tesz minket mindenki mástól. Nincs két egyforma ember, személyiség és lélek. Személyiségünk megismerése fontos, mert életünk összes területére kihat. Ez visszafelé is igaz, személyiségünkre hatással van életünk összes eseménye. Az önismerethez tartozik saját jellemvonásaink, reakcióink, valamint életutunk megismerése is – eddigi életeseményeink hogyan befolyásolták személyiségünket. A folyamat során felfedezzük a világhoz való viszonyulásunkat, gondolkodásmódunkat, érzelmi életünket és motivációinkat.

Az önismeret révén egyúttal fel is vállaljuk a felelősséget saját magunkért és sorsunk tudatos alakításáért. A személyiségfejlesztés alapja a helyes önismeret és az életünkért vállalt felelősség.


Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges. A bejelentkezés június 7-én 9 órától lesz lehetséges. Minden regisztrált látogató egy online konzultáción vehet részt, hogy a lehető legtöbb látogató tudjon élni a lehetőséggel.

A konzultációk ingyenesek, az online fesztiválra való emailes regisztrációval érhető el a bejelentkezési felület. Az online konzultációhoz szükséges kliens oldali technikai feltételek biztosítása a kliens felelőssége!

2020-05-21T16:03:22+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü